查看: 16408|回復: 23
打印 上一主題 下一主題
收起左側

[綜合討論] 513很多人...都好無理...

關閉 [複製鏈接]
                    由513停左咁耐到而家.....有感而發........其實人地開過sever出黎....無人叫你一定要你俾錢佢買寵......點解咁多玩家玩私服...我覺得最大係因為唔洗錢.....買點數......問心過.....玩私服都係無保障....其實就算佢今次唔玩開返.....我地都唔可以吵d咩.....何況佢而家都話會開了......真係一句""開俾你係人情....佢唔再開就係佢既道理....""如果大家要玩d咁有補償既咁你地去玩正服/其他私服......啦..............<---個人感覺......
回復

""開俾你係人情....佢唔再開就係佢既道理...."

睇黎樓主咁大個仔都未知咩叫人情咩叫道理
在情在理,513個gm傑都唔係咁無交帶一句都無關左個服,呢d叫人情?
好多人比左錢商城買野架,受人錢財就要替人消災架啦
難道唔再開服叫道理?
相信樓主唔係腦殘既話,開呢個post就只想引發罵戰!
回復 支持 反對

頭像被屏蔽
回復 支持 反對

認同你一點
"玩私服係無保障"
某d玩家要求傑賠償物品/魔幣真係大想頭
佢肯早d開服你都偷笑
講真傑唔開服你都吹佢唔漲 唔通你打佢?
不過傑處事就真係慢左D,無可否認冇喵喵魔力既gm咁盡責

希望盡早開服 同埋 傑盡心盡力去搞好513吧
唔好好似之前咁 更新又耐 家玩有問題搵佢都難 msn唔應
魔力有bug又唔多理 可能佢理左我唔知喇xd
回復 支持 反對

原帖由 ★gary13〃 於 8-8-2008 08:39 發表
認同你一點
"玩私服係無保障"
某d玩家要求傑賠償物品/魔幣真係大想頭
佢肯早d開服你都偷笑
講真傑唔開服你都吹佢唔漲 唔通你打佢?
不過傑處事就真係慢左D,無可否認冇喵喵魔力既gm咁盡責

希望盡早開服 同埋 傑 ...

我都覺得佢只要開服..唔需要賠償物品/魔幣...
回復 支持 反對

人地心甘命底肯俾錢你吹得佢漲咩...佢又冇強迫話唔入點冇得玩
ps:我冇俾過1蚊俾膠傑
回復 支持 反對

"好多人比左錢商城買野架,受人錢財就要替人消災架啦"

受人錢財就要替人消災= =
你真傻

你比錢佢果陣係送錢贊助佢呀
唔係比錢佢開服比你玩呀
回復 支持 反對

所以我成日都話 唔通人地老奉開server 比你玩咩
回復 支持 反對

頭像被屏蔽
回復 支持 反對