收起左側

有意讓彩虹重生的玩家們!!團結我地既希望重燃彩虹之夢!!

我都好想玩番彩虹,佢係我第1隻玩ge online game,我仲記得我爆過好多人ge ac,
勁好玩,我仲記得最後1次接觸彩虹,回想起來很感觸!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
回復 支持 反對

...............
回復 支持 反對

ID asdrewdd
果時最開心系自己沖到D裝^^"
D 好記得自己沖到土鞋9 原來的S已經系隱形3秒 33% 果時好開心
洗完機無晒D相;( 唔抵
回復 支持 反對

看到一眾玩家既回覆,留言,我覺得好感動.
彩虹汁笠之後,我都不時想起,就連發夢都夢到彩虹冒險.
呢隻係我第一隻玩既game,無可取代.
我希望彩虹冒險可以重開,不過首要問題就係清哂d外掛,
因為某程度上係外掛搞到台彩結業的.
最後,無論要等幾耐;就算要由000裝開始,我都十分樂意去重踏彩虹之路!
回復 支持 反對

ID: 小K 仲有其他符號忘了 /__\"
好懷以前既300關日子...
當年還是小孩的我... 已經很喜歡玩了...
還跟了當時SpuerK.. 發水麵包等人 組成當時公會內最主要300關團隊... 仲記得已經打到S9了 ;)
真的很懷念...  之後仲開多個AC打上去 哈哈~~
我都好希望可以再開返彩虹冒險...
天真的我曾經想過長大後.. 發達後.. 一定買回彩虹冒險 \__/"
不過可惜的是... 現實還是現實...
我也轉玩到相當陌生的韓彩玩...
真的很希望可以快D重現台彩T__T"
回復 支持 反對

彩虹係我玩咁多online玩得最成功的一隻
雖然愈出新野好似愈出愈唔好玩=,=
但係玩彩虹識到一大堆fd,其他online真係未試過
期待彩虹可再現港台
回復 支持 反對

彩虹冒險是我玩的第一隻Online game
彩虹冒險汁左對我的打擊好大,我記得大約係小一個陣已經開始有玩
但當時我都仲未有電腦,好多時都係看人地玩,看到人們玩彩虹冒險有的歡樂,我當時對彩虹冒險有了最大的希望,希望以後有了電腦,可以和朋友開開心心地玩,已經心足
到了正式踏進彩虹冒險時,我真的很喜歡這遊戲,一直地玩,由小1玩到小5完,因為小6要考中學,我就冇玩了,上到中學,之後發生了一樣使我重創的消息,彩虹冒險汁左 >_<~!!
我對彩虹冒險的汁左,把我無言了,這一事情把我對彩虹冒險壓抑了1年之情無限擴大,
古語有云:<<一日不見,如隔三秋>> 現在365x3=1095秋
真的這樣可以形容我的心情,我對彩虹冒險之情可謂真心不死
我愛彩虹冒險~!!
回復 支持 反對

CCCCCCCCCCCCCC
回復 支持 反對

真係好希望可以玩返.
回復 支持 反對

支持!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
回復 支持 反對