查看: 2751|回復: 10
打印 上一主題 下一主題
收起左側

[綜合討論] 大家覺得希望會唔會出香港版?

我真係好想希望有好既代理可以代理佢-.-
台版希望個代理又唔掂,又多外掛,物價又唔平衡(新手負擔唔起),活動又少
如果香港既omg可以代理就好了..
--------------------------------------------------
如果有個代理可以代理希望...
你地會選邊個代理?
--------------------------------------------------
我以後都唔會玩YNK既GAME....
唉..真係想OMG可以代理左"希望".....
一個又冇用外掛又冇做過衰野既96LV AC比個簡訊鎖封....
果日心痛既眼淚都流出來....真係好討厭個代理...
我D朋友/同學...
個個都比E個簡訊鎖封左...
以前我同我D同學感情好差..
郁唔郁就吵架..
自從希望唔收費..我就叫佢地一齊玩...
玩玩下..每升一LV感情都會好D...
我仲帶佢地升....玩得好開心...
冇耐..我就8X LV...開始打"泰坦"
打"泰坦"...
無論打到咩野..包括泰爪...
我地都會賣出去之後分錢...
大家打到寶都唔會偷偷地去合裝/賣...
都會拎出來分享..
仲邊傾電話邊玩...
之後冇耐...
我個同學佢加錯左點...
果時佢劍士74LV
佢話想買個重點捲..但好貴..冇錢買...
之後我地叫佢開個新AC玩騎士...
佢話唔想再升LV同名望...
但係我地成班朋友一齊鼓勵佢...
佢終於肯重玩...
我地成班朋友一齊幫佢搵一D攻略...(不是外掛之類..)
例如:快速升等/耐冷的一日升到子爵級之類的文章..
點知..得耐冷的一日升到子爵級的文章得..(我第一個成功..)
升等果D全部唔得...
於是..我就帶佢升...(你問:你96點帶一個幾LV升呀?||我答:佢比3XLV既人帶左去30LV,之後就比6XLV既人帶到去60LV,最後就由我帶..)
佢就係2個星期多少少就升到去71LV...
升既時候..佢用左名望個方法升到去子爵..(果時我已經傳說的..)
佢好感動...大家都話E隻係最好玩既GAME...
第2日...
簡訊鎖出動...
我地比YNK封晒....
大家都灰左...
從此以後..
我地都記住YNK  E個代理...
單選投票, 共有 33 人參與投票
您所在的用戶組沒有投票權限
回復

嘩  樓主= =  講到好似好淒涼咁.........
感情呢d野  唔係要靠打機先可以建設得到既......
同埋  9x姐  唔洗搞到咁掛= =

我放左唔少錢落去玩呢隻game  玩到191   之後對ynk失晒望 最終都冇玩到

同埋  想開番個鎖好易姐  你fax張表格俾佢  叫佢取消番就得啦= =
回復

希望無乜可能會出香港版  (但我係支持出香港版既
如果係出香港版既 一早就應該出左  (希望唔係一隻新game  都幾有歷史嫁啦
依家香港d代理 全部只理d新game 好少會睇番d舊既game...
回復

我都好想佢出香港版呀
我都係玩到81咋xp
d物價真係好唔平均
外掛真係多到嘔血..我去水底升都見到成堆法師任打唔嬲=.=
見到呢個場面越玩越唔想玩落去
我都最後放棄左
回復

9x唔係好難啫@0@"可能樓主少玩[[tk_42]]
回復

我表哥都用左成千幾蚊黎玩=.= 最後都比人鎖左
但係佢都冇放棄到 而家佢重玩番 重比之前勁好多=.=
我都比人鎖左 但係始於都太鐘意玩呢隻game 跟住又重玩番
回復

我升到隻法9x打算升到105學技(唔記得係唔係105)--"
佢個簡訊鎖就封左我ac-___-" 我冇咁慘.. 洗左200蚊到-v-"
但係d心血冇哂[[bao_29]]
回復

講真 真係好慘 雖然用左1個月內既時間
但係d時間好寶貴
回復

有既話,我會玩a_a
回復

我玩左禁多年希望最勁果個人物都係得95lv=,=
其實如果由香港代理商代理之後,我諗其他玩家到時都會有不滿情緒...
因為永久免費遊戲唯一收入就係商城,,d野賣到貴一貴...(不過我都覺得依家d遊戲商城貴到離譜~ ~
回復