打印 上一主題 下一主題
收起左側

============[關]

關閉 [複製鏈接]
國一日不可無君 , 樂古用埋d咁醒目既理由抄人 , 食屎啦!!!!

我地反正都就快唔係樂古既人 , 請容我講一次粗口 ...

樂古一直都好地地 , 點解可以用埋咁尻醒目既理由抄人咖!!!

所以依家我決定左 !!!!

amy , 火火 , 呀狗 , 你地去邊我就跟住去邊 !!!

樂古呢d咁既鬼方 , 巳經再唔係一個開心既地方 ,

我識一個朋友 , 佢係 " HKT " 既壇主 , 等我同佢傾傾 !

如果成功既而amy同呀火願意既 , 我地一於去" HKT "!

板主呀火佢地做 !

我地好希罕樂古咩??我留係樂古 , 唔係因為我鍾意樂古呀!!

你地班叻叻既樂古人員睇唔睇到呀 ! 你地含撚啦!!!

我地留係樂古 , 唔係因為我鍾意樂古呀!!!! 係因為我鍾意樂古之中既朋友!!!!

你地依家抄左我地既板主 , 你地班叻叻一定會後悔呀!!!!

我地一定會轉區 ! 我地一定要另起灶爐 , 我地無左先樂古唔會死呀!!!!

我同埋呀火講 , 我地個cc 應該要轉名喇 ! 唔應該再有 "Nakuz" 呢個字 !!!

只要你地一開聲話要走既 ,我一定跟住你地咖 !!
回復 支持 反對

好好笑既人事變動XD
果然係"革命"=)

搵到新地方又要重新建立@@"
真係唔容易呀><
回復 支持 反對

我地e家兩頭5到岸ar...無王管 @@   

其實香港無乜有rs 板ge討論區...5通一齊殺入去myorc mei - -
回復 支持 反對

gum dim ar...
should we wait for a while and see what will happen sin?
as firefire said... we should chill for a bit?

unless we do really want to go to myorc...
or else we could either stay here and see what will happen... or start another RS forum in another forum..
回復 支持 反對

等到就等,c下高層有行動先呀,定係我地拉左大隊走人先
回復 支持 反對

炒左個小朋友超版先啦=P
回復 支持 反對

好地地無啦啦fire 晒d 版主,講真,你又唔 pm,個個好似你咁得閒走去版主區咩
本身以經有個版要睇,irl又有野要做,連warnning都冇就炒左,
10足人地誤殺西施咁,亂殺一通,到時比人反nakuz就真係呵呵笑lor
回復 支持 反對

wait har sin la -.-
hope they will change their actions ma -.-
回復 支持 反對

水能載舟亦能覆舟

個超版諗緊咩- -.

不過其實,無MOD應該都OK掛??

不過有起事上黎煩D...
回復 支持 反對

比我做版主都會定期一年上佢個嘟嘟版一次啦]
回復 支持 反對