打印 上一主題 下一主題
收起左側

============[關]

關閉 [複製鏈接]
我有上既三個幾月前囉, 都冇咩野睇, 呢排版都成日有人嘈交, 得閒都理左個版先啦
回復 支持 反對

我有上既三個幾月前囉, 都冇咩野睇, 呢排版都成日有人嘈交, 得閒都理左個版先啦
cool_snow 發表於 3-6-2009 21:39

個靚女超版都做野都唔諗後果

禁個制就當件事完

講多都晒氣

最好佢再CHILDISH D

BAN左我~~~咁就爽

咁都做得出既話就正

可以去各大FORUM宣傳NAKUZ做既好事

敗係個"靚女"手上
回復 支持 反對

we can go myorc~
回復 支持 反對

而家佢仲要唔比d會員係我個革命post度reply,黑暗政治!!!
但如果拉隊走的話,要點通知大家走?
回復 支持 反對

真係唔好話我多事
不過身為前超版既我真係睇唔過眼
超版從來都冇權力去決定政策
只不過係站務區到平息事件
然後就俾你地鬧鬧鬧
就算今日你地鬧走個超版
依d事唔代表會停囉
因為重頭到尾都係管理員話事
只不過係冇管理員出黎講野先要超版出黎姐
回復 支持 反對

但係做超版果個妹妹仔個腦諗都冇諗就一句話人際關係唔好既人咪冇人通知過一句,
比其他版主或者會員都會睇唔過眼啦, 超版我都做過, 但係咪要咁講野,
我諗果個超版妹妹仔經過今次事件後, 都應該學識唔好亂講一通, 只會帶來
更多罵戰發生
回復 支持 反對

但係做超版個腦諗都冇諗就一句話人際關係唔好既人咪冇人通過一句,
係其他版主或者會員都會睇唔過眼啦, 超版我都做過, 但係咪要咁講野,
我諗果個超版妹妹仔經過今次事件, 都應該學識唔好亂講一通, 只會帶來
更多罵戰 ...
cool_snow 發表於 4-6-2009 15:33

佢都係舉例姐, 咁事實人際關係好既真係有人通知
另外丫, 我唔明點解大家要咁著眼人際關係依4隻字
今次件事管理員緊係希望個個都唔駛人提架啦
咁有人提係唔係因為人際關係好先?
依家大家都當左管理員係想留手
但實際上管理員真正係唔想任何一位版主提人
初初有人問點解冇人提
咁你冇版主朋友真係會冇人提你丫嘛
幾有道理架wo
但係其實管理員根本冇考慮到人際關係
更加係想全部版主都冇人提, 可以炒到更多平時唔入去既版主
回復 支持 反對

佢都係舉例姐, 咁事實人際關係好既真係有人通知
另外丫, 我唔明點解大家要咁著眼人際關係依4隻字
今次件事管理員緊係希望個個都唔駛人提架啦
咁有人提係唔係因為人際關係好先?
依家大家都當左管理員係想留手
但實際 ...
政* 發表於 4-6-2009 15:37

我明白佢係負責執行,
不過炒人既理由始終都係牽強左D
家陣做版主同D超版同其他版版主無咩聯絡
你應該要了解嫁啵
好地地點會識其他版主
就好似我當壇主係皇帝喇,比埋高帽佢戴喇
下面做官既,你認為係咪一定會互相認識呢?

一個地方官,好地地做咩去其他地方交朋結友
收唔到皇帝既MSG,
又唔識其他地方官

做皇帝既都有義務通知一下地方官掛?

我不滿既係,個超版連通知警告都無聲就炒人
嘩政府牙呢度
*一切都有完善既系統同政策管理*
*我地必須依從程序做事*
佢地就係做到咁

管呢度又咪D後生仔女
無人係絕對錯晒OR岩晒.我都理解
不過做事可唔可以事前諗多D?

好版主衰版主唔理好醜都炒
*衰無上版主區報到*
哈哈哈哈,貽笑大方

快想想沒有官管的地方會變成什麼樣子

就當超版真係比較上難以參與決策喇....

咁我地而家想既,係同壇主反映番成件事

我當然想佢回復番佢地版主既身份
但相信到而家佢地都已經有D唔想做..
搞成咁

如果壇主都唔理既,FINE, 我地走

無版主既版塊,祝NAKUZ好運
回復 支持 反對

我明白佢係負責執行,
不過炒人既理由始終都係牽強左D
家陣做版主同D超版同其他版版主無咩聯絡
你應該要了解嫁啵
好地地點會識其他版主
就好似我當壇主係皇帝喇,比埋高帽佢戴喇
下面做官既,你認為係咪一定會互相認 ...
因子-yanchi 發表於 4-6-2009 15:57

我只係想講, 通知唔知一聲, 唔輪到超級版主話事囉
成件事入面超級版主都係要報到既一份子
我都因為冇報到俾人炒左
咁你認為超級版主可以決定政策咩?
管理員唔想通知就唔想通知架啦
係個超版盡責去站務區平息姐
唔代表超版有話事權
有話事權既人都未出過聲
依家超版又做埋炮灰喇
唯有等管理員個公告
回復 支持 反對

一齊上hkgolden )
回復 支持 反對