查看: 5134|回復: 33
打印 上一主題 下一主題
收起左側

[公會家族] [天煞]四大幫會[聖域][魔域][愁笑幫]【打造天煞最強聯盟】

幫會排行  1.聖域  2.魔域  3.愁笑

【魔域】現正招收精英39 LV/ UP  多講野 長上線 每日做齊副本 憐兒 唔怕窮 會為幫會貢獻 自問係活躍份子 就搵我Demon紫醉金迷

請幫忙按推薦 不會花你3秒時間 thank

[公測][聖域] [已滿]幫主:小杰
副幫:星願乂

[公測][魔域] [已滿]
幫主:s魔×紫孜
副幫emon紫醉金迷

[公測][暗月弒靈殿][已滿]
幫主團長:  丨丨黑o白x,,   
副幫主團長: D瘋E瘋A癲T癲E

[已滿]

[公測][愁笑幫]
幫主: 莫笑為

[已滿]

[公測][風林火山]
幫主: 死天

[魔域]公會封測相

[quote][聖域]滿                                     幫主:小杰xD kit___xD@hotmail.com
[魔域]滿                                                     幫主Demon紫醉金迷 loklok2567@hotmail.com
[暗月弒靈殿]滿                          幫主:黑白         terry22030@hotmail.com

[愁笑幫]滿                      幫主:莫笑為 sky-kakaho614@hotmail.com

[風林火山]滿                   幫主 :死天qq789ky@hotmail.com

以上3公會現在招收新生.
收生條件↓
-----有心玩.長上.不搞事.不做昆狗.常吹水.常參加活動拎貢獻------
要入的在此p0留名和msn.會有專人為你跟進
會玩pk ser
我地每日有團練.
24小時有人安.
我地fd多.唔洗怕比人開紅砍
有m群開放
有進升機會

(第3分會已決定.開放給大家加入)

因為人數還在上升.所以另招其他幫會加入聯盟

7月31更新內容:
新增[暗月弒靈殿]
[暗月弒靈殿]公測會加盟於[聖域]+[魔域]
成功其第3分會
團長:丨丨黑o白x,,
8月1日
新增[[愁笑幫]
[愁笑幫]公測會加盟[聖域]+[魔域]+[暗月弒靈殿]
幫主:莫笑為

8月6更新內容  
[魔域]+[聖域]人數已滿
[愁笑幫]人數15人
[暗月弒靈殿]人數升為23人
8月6更新內容  
新增[[風林火山]
[風林火山]公測會加盟[聖域]+[魔域]+[暗月弒靈殿]+[愁笑幫]
幫主:死天

聖域團照 聖域馬上風    upload by 紫醉

回復

聖域副幫仲有我 =_=
回復 支持 反對

...
次次我都有說入的!!!><"
id:   無恨
回復 支持 反對

封測排名35? 我幫派28...
不過也支持, 說不定我也會加入。
回復 支持 反對

3# p445ykf

+我msn kit___xd@hotmail.com
回復 支持 反對

新加入  暗月弒靈殿
回復 支持 反對

聖域魔域聯盟 --- [暗月弒靈殿]  幫主路過......

幫主團長: 丨丨黑o白x,,   

有意入會+我MSN terry22030@hotmail.com
回復 支持 反對

封測排名35? 我幫派28...
不過也支持, 說不定我也會加入。
我要咀咀 發表於 31-7-2009 13:22

如果你+入我地會好歡迎你地
回復 支持 反對

嘿嘿囧, 【愁笑幫】也加入喔 !
幫主: 莫笑為。
回復 支持 反對

嘿嘿囧, 【愁笑幫】也加入喔 !
幫主: 莫笑為。
我要咀咀 發表於 31-7-2009 20:04

你msn係咩?
回復 支持 反對