查看: 9713|回復: 29
打印 上一主題 下一主題
收起左側

新-交友/徵戀地帶(boy only)

關閉 [複製鏈接]

事關舊貼 舊連結 實在太亂,男同女都mix埋一齊
所以開個新貼俾大家用

此貼just for boy的自我介紹

不過會員在這個post裡頭要遵守以下幾項:
================================

1. 在msn傾談有甚麼不如意又或是被騙等等  於本壇立場無關

2. 不要在這裡吹水

3. 不要在這個post以外的地方徵女友或交友

遺2,3者會被扣分  扣的情況均視嚴重性而定

================================
請盡量跟循以下交友表格: 

樂古名稱 :
花名 :
歲數 :
交友原因 :
擇偶條件 :
msn/icq :
其它 :

本人亦很喜歡交朋友,如會員有任何戀愛的問題都好樂意為大家解答
想要我msn的話就請俾pm(信息)我吧
回復

樂古名稱 : APTX4869
花名 : (唔鍾意用花名)
歲數 : 我都唔後生啦 v.v
交友原因 : 我仲係單身=.=
擇偶條件 : 16 - 116歲
msn/icq : PM 問我啦=.=
其它 : 寂寞有誰知 v.v
回復 支持 反對

都唔記得介紹埋自己TIM=[

樂古名稱 :   冰月~
花名 :         文神/Manson/萌神/萌子/萌豬...下del n字
歲數 :         秘密(?)
交友原因 :   定時更新朋友名單
擇偶條件 :   只是喜歡就可以了-_-
msn/icq :    pm問我拎啦=[
其它 :
回復 支持 反對

樂古名稱 :愛玩樂
花名 :樂仔/靚坤
歲數 :16
交友原因 :未明
擇偶條件 :只是喜歡就可以了-_-
msn/icq :pM ME = OK
其它 :
回復 支持 反對

樂古名稱 :y20789994
花名 :老鼠 ,吉
歲數 :17.9
交友原因 :好想拍拖 認真地戀愛
擇偶條件 :講心唔講金 , 真心 , 肥瘦都得 , 長情
msn/icq :y20789994@hotmail.com
其它 :好想識女仔
自我介紹: 我係一個肥仔 唔算大肥掛180磅
識耐左我既人都知 我係幾好人 但有時粗心大細
我唔係靚仔 唔係好溯既人 只係一個普通既人
一緊張有時會講野不清楚 可以話係得意既人掛
多謝大家收看
回復 支持 反對

樂古名稱 :mozabcde
花名 :神.Sam神~~
歲數 :16
交友原因 : - -想識多d fd...幾想拍拖
擇偶條件 :  真心 ,  , 長情
msn:Sam-2@live.hk
自我介紹:- -唔知點話自己好....
回復 支持 反對

急招女朋友!
我18歲
住旺角
想搵個13-18歲的真正女朋友
最好住九龍,係女仔就得
msn:johnsonpknostale@hotmail.com
電話:69226549  PCCW
回復 支持 反對

樂古名稱 :cts1997120
花名 :達達
歲數 :13
交友原因 :識多d人
擇偶條件 :心地好 講心唔講金
msn/icq :a031042@homail.com
其它 :
回復 支持 反對

頭像被屏蔽
回復 支持 反對

樂古名稱 :K.Bryant
花名 :龍仔
歲數 :14
交友原因 :想識d女仔拍下拖
擇偶條件 :同我差唔多年齡,個樣要靚,同我差唔多高就ok
msn/icq :love_ice@live.hk
其它 :對於我黎講,拍拖唔係玩玩下,係認真,所以我希望快d搵到女朋友
回復 支持 反對