查看: 18098|回復: 29
打印 上一主題 下一主題
收起左側

賣就43級大前 全自練

我以前樂古個a/c名叫koyu66523

全轉點裝,非bug裝,屈狗勿入

封頂99關係唔著到破百,著係其他能力度
至於秒高版,版彈90左右就好隱定,可以秒ge高版都秒曬

平均速中距版裝:   54速,87彈,90版,43鍋,91中距
中距版彈裝:       38速,95彈,98板,43鍋,91中距
常用鍋版彈中距裝:   38速,95彈,90版,67鍋,75中距
重鍋平均裝:       38速,95彈,81版,76鍋,75中距
全鍋裝:          46速,87彈,73版,84鍋,75中距

平均速中距版裝,中距版彈裝 (副塔進攻裝 )          <副塔,防守G/SF超勁,秒高隱定
全鍋裝, 重鍋平均裝(副塔防守裝 )        <有高彈所以吸鍋好遠,副塔一流,防守PF/C/SF比較勁
常用鍋版彈中距裝,中距版彈裝 , 重鍋平均裝            <主塔就咁著,秒高隱定,中距夠準

7頁靚裝,大量紋身,喇叭,人物包,特殊人物包
8次900轉點
技能:全齊
訓練:全齊
技格格:4行
遊戲金錢:300萬
剩餘點數:17點

未轉入點數:2000點
回復

幾錢11111111111111111111111
回復 支持 反對

點解要刪名?_?
仲有呢,你43級可以打到340萬蚊咁神呀?
點解同koyu個3破百 PF 既裝咁似既?我眼花OR錯覺?
又係咁岩全自練@_@?
回復 支持 反對

340萬好多咩?唔抵得??邊個話比你知我個a/c得一隻43pf
呢隻同上次3破百係同一個a/c又點,我冇話唔係
不過用曬轉點裝,唔抵得我轉8次點?
回復 支持 反對

add我msn waiyauso@hotmail.com 我想收
回復 支持 反對

300幾萬

很好

很強大
回復 支持 反對

我諗係得樂古版流連既人
都知道3破百既中鋒係外掛飾品
係個koyu整出黎
我諗你玩咁耐fs 都應該知道3破百係冇可能既事掛?
300幾萬 係唔係真係自己親手賺
相信各位都心知肚明啦~_~
另外呢,既然係人地轉手比你點解要話自練=.=?
仲有,我唔排除你同koyu係同一人: o )
回復 支持 反對

我諗係得樂古版流連既人
都知道3破百既中鋒係外掛飾品
係個koyu整出黎
我諗你玩咁耐fs 都應該知道3破百係冇可能既事掛?
300幾萬 係唔係真係自己親手賺
相信各位都心知肚明啦~_~
另外呢,既然係人地轉手比你點解要話自練=.=?
仲有,我唔排除你同koyu係同一人: o )
回復 支持 反對

樓上條傻仔煩完未??你又係邊個GAME度,可以7到咁??
仲要out到,e+冇外掛飾品好耐,仲係咁外掛飾品你煩唔燃煩??
我不嬲都係koyu,文陸心靈JY狗7洛大把人都知啦,你真係好燃醒,E+都未知,仲塔嗲
自練意思係手動打,冇掛過11,22,自練都唔知點解???
冇掛機掛輸贏就叫自練GE啦,駛理咩人練??
300幾萬好多咩,真係唔抵得??買家覺得多GE,我買賣野一陣就用完
唉自己賺唔到係度吠?.?
綠帽團有個人有成千萬,你咪問下人地點賺囉,唔係親手賺唔通親腳賺??9UP廢話
唔好得閒就走來吠兩聲,冇見你幾年仲係咁7
回復 支持 反對

你叫我JY狗?
定係個狗字唔關我事?
回復 支持 反對