查看: 4934|回復: 30
打印 上一主題 下一主題
收起左側

`;_Bloody Rose -';}

關閉 [複製鏈接]

(又)新鮮出爐; 血染玫瑰.
其實我覺得原圖已經好靚. 所以唔太識整-v-a
而且cut完比例怪怪的囧
請評吧.還有請告訴我這是啥動畫還是-o-..

Before

After

((很囍左邊粒玫瑰-v-是整幅的靈魂是也!

評分

參與人數 1樂點 +8 收起 理由
、、RaY仔) + 8 內容精彩

查看全部評分

回復

But the rose is too realistic compare to the girl.
回復 支持 反對

`WOW 令牙..
P.S.老鼠仔..果D字點整=]
回復 支持 反對

沒看過;不像動漫圖;p
朵玫瑰好match
調色好正;>
回復 支持 反對

re hyuuga;
我覺得岩岩好.唔會太真又唔會太假
粒玫瑰係人地畫的囧..唔係實物黎

re.小超
well...d字係用文字特效黎整-o-
eg.外發光.描邊.投影.etc.
其實後面d bar code都係字型既一種黎0.0

re.澪
我都覺唔似動漫野= =但問題係咩先得咖
所以d感覺成日見但又up唔出係咩囧
係呢係呢!你都覺得粒玫瑰正呢a3a hapi
我係加tt的-__-但右下個度好紫.我又搵唔岩tt wor...
回復 支持 反對

"Too realistic too the picture" doesn't mean it is real.
What I meant is that the shadow of the rose is more realistic style, but the character is animation style.

Maybe it's from some 同人誌.
回復 支持 反對

"Too realistic too the picture" doesn't mean it is real.
What I meant is that the shadow of the rose ...
hyuuga 發表於 20-4-2010 01:48

- -我冇GET錯. 只係同番你講姐
    其實我個人認為佢唔會太真囉囧
    好似柯南動畫咁-.-佢都整勁多3D落去啦
    我覺得佢配合得唔錯WOR
    定你意思指我配合得唔夠好囧?
    係喎=.=忘記左同人誌呢回事
    BTW, 搵到工未呀?
回復 支持 反對

看來想要獨家桌布可以找老鼠呢
回復 支持 反對

看來想要獨家桌布可以找老鼠呢
、、RaY仔) 發表於 20-4-2010 02:51

-.-你想死兩次嗎?
GAGA..版圖..我都未有時間整
不如叫其他人整啦LOL...
我黎緊都好忙=.=''
回復 支持 反對

-.-你想死兩次嗎?
GAGA..版圖..我都未有時間整
不如叫其他人整啦LOL...
我黎緊都好忙=.='' ...
Janelle`:3 發表於 20-4-2010 15:53

對!俺家的Gaga在那裡!
回復 支持 反對