打印 上一主題 下一主題
收起左側

[綜合討論] 坦的抉擇

好簡單既問題

我想玩個坦 ~

大家覺得戰士 聖騎士 德魯伊定系死亡騎士當坦比較好?

比較: 同一等級 , 裝備的 硬度分別  拉仇恨 等等等等

歡迎發表意見@@"

死亡騎士慳番58lv等級吾使升咁多吾使講 我好鐘意升lv的
回復

我覺得QS比較好拉D..容易拉仇恨..
同埋冇咁容易死...魔方面都吾洗擔心..一定夠
回復 支持 反對

死亡騎士呢??  都有死亡凋零 可以比得上聖騎招奉獻@@

戰士其實我吾系好知點樣拉多d怪=.= 我覺得雷霆踐踏好少仇恨

德魯伊好似咁多個坦皮最薄= =
回復 支持 反對

聖騎>DK=小D>戰士
聖騎上手容易,IMBA忠誠保衛者、聖療、聖祐等等保命技充足,新手容錯率高,不過現在滿街聖騎,你可能找不到團隊位置
小D皮厚血多是特色,群拉單坦也很OK,不過操作有點複雜
DK短CD保命技充容,死凋疾病等等可以讓你群坦很輕鬆,不過沒有盾是硬傷,初期整體偏軟,你可能要吃點苦才爬到上去(再加上DK跟聖騎一樣一狗票的多...)
戰士.....你無一定資金基礎、無恆心、無技術的話,可以不選就不選:升級過程挺痛苦(有全套全家寶只是好一點),升上去後,群坦是上述3坦最差的(雖然已經比以前好很多),你需要不停切換目標來達到聖騎那種丟個奉獻就很穩的程度;不過保命技充足而全面,而且有衝鋒等等的技能可以增加容錯率,自問技術不錯的話,可以選擇;但若然新手去玩就完全不建議
回復 支持 反對

聖騎>DK=小D>戰士
聖騎上手容易,IMBA忠誠保衛者、聖療、聖祐等等保命技充足,新手容錯率高,不過現在滿街聖騎 ...
dh 發表於 14-9-2010 01:29

謝謝版主(?)大人 0.0

我決定....

再諗諗再決定坦吾坦-v-
回復 支持 反對

未上80 都不能作定斷 -3-
回復 支持 反對

戰士坦才應該是主流
戰士係最正宗o既坦克(個人看法)
回復 支持 反對

戰士坦才應該是主流
戰士係最正宗o既坦克(個人看法)
夜月之死 發表於 21-9-2010 23:29

戰士dd也很強的
回復 支持 反對