查看: 73766|回復: 1031
打印 上一主題 下一主題
收起左側

小卡金勳獎心得2.0

我所選用既方法係"跟抽"
呢個方法都好高機率成功抽到金勳獎(我從來唔會保証一定中=],因為會倒自己米@@")
自己連人抽都抽到接近100個金勳獎

當然都要有方法,以下講有咩要預備先啦~

1.確保你有足夠C-Box同解碼~

2.時間就係5點半~6點,之後就8點半~9點(多解碼器可以提早15分鐘開始)

3.去1個比較少人洗頻的伺服器
  挑戰01-06係一個唔錯既選擇,揀間無遊戲室既頻道~總之係一個少人既頻道就得

4.對話視窗轉做"系統公告",以確保你不被頻道和軍團頻的對話滋擾

5.將C-Box視窗拉上頂,方便觀察金勳獎彈出一刻
  有人問過我做法,其實同IE一樣,你點拉IE去左右,C-Box視窗都係同一做法

預備功夫就講完啦~到方法

1.禁住C-Box個制唔好放手

2.儘量唔好開音樂,留意金勳獎彈出一刻

3.當你看見第1個金勳獎彈出的時候,你就應該放手。
  但過o左1秒都仲未放,就留番下次機會啦!

4.無中的話就快d關閉中獎視窗重複2個步驟。

要分享就係咁多啦~祝你地抽到想要既金勳獎啦^^!

~~~~~~~~~~~~小卡專用分隔線w0w~~~~~~~~~~~~~~~~~
Example
我係彈金SL8個陣放手,結果就中左龍紋K1A
[伺服器訊息] ***** 恭喜[MixDevil]獲得金勳獎[黃金審判之眼] *****
[伺服器訊息] ***** 恭喜[stepty]獲得金勳獎[迷彩M4A1] *****
[伺服器訊息] ***** 恭喜[奇呆]獲得銀勳獎[疾風獵鷹-WA2000] *****
[伺服器訊息] ***** 恭喜[chaonimade]獲得金勳獎[柯林] *****
[伺服器訊息] ***** 恭喜[xFSlkoster]獲得金勳獎[龍紋K1A]
============Photo Mountain Photo Sea============

最後講句~抽金勳獎同做人一樣,爭取每一個機會,下個成功的人就係你~

P.S.嚴禁轉載+
水星呀/_\快d比我中,我咩金都中過係無中過水星(唔計a解)

本帖子中包含更多資源

您需要 登錄 才可以下載或查看,沒有帳號?註冊

x

評分

參與人數 17樂點 +30 Bravo! +17 收起 理由
乂jackie仔乂 + 1 gd
whoami123 + 1 精品文章
小吾 + 1 補番Bravo比你,我抽到啦
RoBoT小子 + 1 我很贊同
企鵝K1A + 1 金勳達人GD!!

查看全部評分

回復

車,比10個你抽,得個吉,升槍做到我7一樣
回復 支持 反對

回復 2# louis619

我幫你抽唔=我一定中,你可以揀唔比我抽,你比得我抽就應該預左唔中
回復 支持 反對

回復  louis619

我幫你抽唔=我一定中,你可以揀唔比我抽,你比得我抽就應該預左唔中 ...
Killer104 發表於 27/11/2010 04:43 PM

預左唔中,,仲洗搵人抽咩
回復 支持 反對

回復  louis619

我幫你抽唔=我一定中,你可以揀唔比我抽,你比得我抽就應該預左唔中 ...
Killer104 發表於 27-11-2010 08:43

一陣幫我抽@@"
留左50個比你
回復 支持 反對

回復 4# 熱奶茶走冰

咁你咪唔比我抽囉,我而家只係分享抽法。
回復 支持 反對

回復  熱奶茶走冰

咁你咪唔比我抽囉,我而家只係分享抽法。
Killer104 發表於 27/11/2010 04:46 PM

我覺得抽c-box無技術可言

(個人意見)
回復 支持 反對

小卡幫我@@
回復 支持 反對

你既手法同我一樣= =
我星期3都抽到把水星
回復 支持 反對

其實如果係少人既頻度抽
下面中獎d人係米同
其他好多人既ser一樣
好似去到少人既頻度甘