打印 上一主題 下一主題
收起左側

[綜合討論] 只求沉POST(再嘈落去無好處)

關閉 [複製鏈接]
我都話撚左我唔撚想嘈 點9知你地係甘撚樣逼9我
搞到大家都唔撚開心
E+玩GAME姐 愛你搞到嘈嘈嘈 ...
神米 發表於 9-12-2010 19:47

講左擺明嘈尻你
我好開心架 你自己抗逆能力低覺得唔開心咋喎

乜撚野叫做"玩gamr姐 搞到嘈嘈嘈"
自high開e個柒post既人咪係你囉
開得出就咪尻淆底啦吊.你老味
都話咯 咁鍾意玩呀 又咁鍾意講話無寵唔奪得寶 仲好鍾意話人搶
我陪你玩到底呀 見一次吊一次  
最好唔好比我地d人見你打怪tim 我會黎同你玩

**想睇道理既人自己去28、29頁度睇 全方位解讀此人此post有咩問題
   由(p.35)開始 將不會再出現常人既道理 因樓主既白痴並不適合以道理溝通
回復 支持 反對

開始發現開post個位講野變得9唔撘8,智障既咪阻住個樂古運作,你老母生你咁辛苦做埋哂d智障野視為不孝 ...
疾風乂銘 發表於 9-12-2010 19:59

我米講左SORRY囉  點解你地係都要搞大件事佢又要我嘈落去??
回復 支持 反對

岩岩睇番見幾好笑咪回下囉~3~
回復 支持 反對

好喇,,大家就係呢到停喇   
都係為玩GAME姐 我都SORRY左喇 唔好再推起個POST喇  (唔該曬......
回復 支持 反對

我米講左SORRY囉  點解你地係都要搞大件事佢
神米 發表於 9-12-2010 20:02

吊.你 幾頁前比機會你講sor你自己選擇唔講
咪撚話無比機會你 一早講左咪唔洗比我講你老母囉
開得柒post就預左比人吊  吊.你唔吊老母? 唔係下化
原本你有講個話都諗住算 家下先黎講sor遲左d喎
睇睇你自己講撚左d乜先 e家想就咁算? 無撚野呀你

**想睇道理既人自己去28、29頁度睇 全方位解讀此人此post有咩問題
   由(p.35)開始 將不會再出現常人既道理 因樓主既白痴並不適合以道理溝通
回復 支持 反對

你E+係米又想我插你一獲,本來我1開始就唔想同你嘈,你係自己來搭爹其實我都唔撚洗驚你,,係米要玩大佢先??

我講左個SORRY大家都無咩野講喇 ,得你仲要嘈
回復 支持 反對

你E+係米又想我插你一獲
神米 發表於 9-12-2010 20:14

係架 睇完你早幾頁講d野  無理由咁快玩完下化
一早叫撚住你講sor架啦 死唔講走去自high 係邊撚個話唔會講呀  
我由頭同你嘈到落尾bor 邊尻度你唔想同我嘈 用e種態度唔想嘈?
唔係諗住自high完講聲你淆底就無事呀?
回復 支持 反對

我洗自HIGH ,我唔會淆你@@
係你句句老母我先同你玩野
你E+係米再玩??  大家唔出聲米當件事完左囉 搞甘多野做咩姐而頭先係你自己搭爹先,人地推POST你又過來插我老母係人都火喇

做人唔好甘過份 講到人老母就唔係幾好
回復 支持 反對

多謝大家合作
回復 支持 反對

我洗自HIGH
係你句句老母我先同你玩野
你E+係米再玩??  大家唔出聲米當件事完左囉 搞甘多野做咩姐而頭先係 ...
神米 發表於 9-12-2010 20:21

個post你全程都自high緊架啦 個個都有眼睇
教埋你講乜 比齊機會你 係邊尻個話死都唔講sor
講完一大堆垃圾 e家先走黎講返sor?唔好搞笑啦
家下係你錯 我插尻你又點撚樣

e家想再講唔係唔得 比d誠意囉 用e一個post既標題講
我就唔過份既 將標題改成sorry 咪算數
e次再唔肯既 咁我就無辦法喇
回復 支持 反對