打印 上一主題 下一主題
收起左側

[綜合討論] 只求沉POST(再嘈落去無好處)

關閉 [複製鏈接]
個post你全程都自high緊架啦 個個都有眼睇
教埋你講乜 比齊機會你 係邊尻個話死都唔講sor
講完一大堆垃圾 ...
gamee 發表於 9-12-2010 20:37

我廢事同你嘈
人地又眼睇你點插我先 ,記住個SORRY唔係同你講你插我老母又唔見你同我講SORRY?? 最撚唔忍就係你
回復 支持 反對

我廢事同你嘈
人地又眼睇你點插我先
神米 發表於 9-12-2010 20:40

ha 咪就好似頭先o個2位人兄咁 睇唔過眼 一齊插你囉
你話你已經講左sor 我地就真係搵唔出係邊度喇
真係想講sor想停 就拎d誠意出黎
想繼續玩落去就覆我囉 有心想停就去改標題
改左的話可以唔洗覆 我亦唔會再回 post
回復 支持 反對

你慢慢玩落去 (我要做野 任你打咩=])人地唔係你甘 咩撚都插=W=
回復 支持 反對

你慢慢玩落去 (我要做野 任你打咩=])
神米 發表於 9-12-2010 20:46

傻系 唔一定要係樂古玩尻你既
我唔似得你剩係敢係樂古講野 game係城度見到我就嚇到賴尿 唔敢出聲
拿 所有人都睇到唔係我唔比佢講架
係條扑街自己唔撚制  

**想睇道理既人自己去28、29頁度睇 全方位解讀此人此post有咩問題
   由(p.35)開始 將不會再出現常人既道理 因樓主既白痴並不適合以道理溝通
回復 支持 反對

笑撚左 頭先果幾頁比我插唔夠??如果你話你1D都唔錯我無野講既然你有錯我都有錯米算喇,係都要嘈
回復 支持 反對

笑撚左 頭先果幾頁比我插唔夠??如果你話你1D都唔錯我無野講
神米 發表於 9-12-2010 20:54

係架 睇完你早幾頁講d野  無理由咁快玩完下化
一早叫撚住你講sor架啦 死唔講走去自high
係邊撚個話唔會講呀  e家又話自己講左 我地搵唔到喎
諗住自high完講聲唔嘈就無事?
比足2次機會 你自己唔要咋 慢慢同你玩落去
你就梗係想沉post啦 個post咁丟架 比人知道曬你係白痴仔
但我又好有興趣得閒無事上黎吊下你喎 你老母臭系

**想睇道理既人自己去28、29頁度睇 全方位解讀此人此post有咩問題
   由(p.35)開始 將不會再出現常人既道理 因樓主既白痴並不適合以道理溝通
回復 支持 反對

但我又好有興趣得閒無事上黎吊下你喎 你老母臭系<--正傻HEI=]你無得救= =
回復 支持 反對

但我又好有興趣得閒無事上黎吊下你喎 你老母臭系
神米 發表於 9-12-2010 21:01

上2次回覆我無寫架,比足機會 你又唔要
見你繼續咁既態度 咪嘈落去囉 沉乜鬼者
e家擺明話你老母

回復 支持 反對

如果你升唔起個POST 你就好笑=]  記得日日來打d野
無人會理你  我E+就唔會係呢個POST打字@@ 88慢慢插空氣=](不想曬時間係你到)
+上1句E+唔係唔夠你插 係無心情插你

PS.大家如睇左個POST不安 小弟 講聲SORRY先                      88了沉POSTING
回復 支持 反對

如果你升唔起個POST 你就好笑=]  記得日日來打d野
無人會理你  我E+就唔會係呢個POST打字@@ 88 ...
神米 發表於 9-12-2010 21:05

e句你講緊第2次喇喎  講左唔回就咪撚回啦
講多次  對你e d傻系唔剩只樂古可以玩既
淆底咪唔好再玩彩虹囉
唔玩個話我會好心涼 你繼續玩的話我又好開心可以玩你

回復 支持 反對