查看: 2402|回復: 18
打印 上一主題 下一主題
收起左側

[抱怨專區] Love小姐/先生 你冇啦啦嘈我地話我地唔岩嗎?

你要嘈,冇問題的~睇下大家覺得邊個岩,邊個唔岩
你冇錯點解要off 個d帖子唔比人睇?
你冇事呀?冇啦啦嘈我地仲開post~

各位島民
事發就係咁既
30-05-2012 7點正左右
個個Love小姐/先生,我唔識打佢個名- -你地知邊個昆過人野啦
佢就嘈緊紫棱,嘈嘈下呢,,,BUS,等人就一齊同佢講道理,之後
個位Love小姐/先生就話,咩影黑乂軒會幫佢等等既謊言...
之後我黎到,就問佢,做咩擺我上台,關我咩事...佢就開始嘈我地喇
之後嘈嘈下,佢講左好多句野,洗左好多頻,就話....以下是例句
[你老__,我幾時有昆]
[你老__,規你152lv]

[我知lv高係大哂]
等等不知所謂既野
嘈嘈下(佢成日唔出聲- -,唔知係唔係淆底)佢就off左~但係就係nakuz開post
http://www.nakuz.com/bbs/viewthread.php?tid=4356619&extra=page%3D1
如果佢覺得佢冇錯,點解要張d留言/回復,轉做作者先睇到呢?
仲有,佢同gm講話咩唔公平,對人不對事,其實
我地咁多個都係對事姐,
Love小姐/先生,我希望你明白,咩叫對事,仲有,你想人地唔當你係昆9,你有品d唔該

各位~因為太多句子對話,佢又講左好多粗口,相我影唔切- -不過相信大家唔會覺得我地咁多個係作野屈佢.
回復

-0-大家講啦,我一開始就唔鍾意佢架啦
佢係都要坐詔黎仲聲大夾惡咁話呢度唔係我既,
我夠知唔係我架啦
但係佢都唔知醜
仲小學雞式地洗頻,,
我睇到笑左-.-而家彩虹島再冇正常人了嗎?
回復 支持 反對

-0-大家講啦,我一開始就唔鍾意佢架啦
佢係都要坐詔黎仲聲大夾惡咁話呢度唔係我既,
我夠知唔係我架啦
但係佢 ...
Arriz 發表於 30-5-2012 19:50

你係紫棱姐呀可@@?

愈來愈多小學雞了~~真係,佢地唔知我地會開喇叭/開post唔知驚,以為佢地大哂咁
回復 支持 反對

同意丫!老公-3-
成日話自己唔昆唔昆
計我話一日昆9一世昆9
回復 支持 反對

嗯-.-我係棱,
回復 支持 反對

同意丫!老公-3-
成日話自己唔昆唔昆
計我話一日昆9一世昆9
lolo'b 發表於 30-5-2012 19:57

唉~冇啦啦比人嘈,真係唔係好gur,平時都算,冇啦啦講粗口,又嘈我d兄弟姊妹,我都唔想開post搞到好似好大咁~~
回復 支持 反對

犯人:☆逆風乂掃落葉★
罪名:食花生

媽呀被唱了,昆人無錯啊,食花生先有錯啊@@
你就想啦垃圾小姐,話人唔識話自已,開post有用咩,你講野仲有人信?
回復 支持 反對

犯人:☆逆風乂掃落葉★
罪名:食花生

媽呀被唱了,昆人無錯啊,食花生先有錯啊@@
你就想啦垃圾小姐,話人唔識 ...
疾風乂銘 發表於 30-5-2012 19:59

係囉,你都冇咩點講野,冇啦啦嘈你- -我做功課先~一陣再傾@@
回復 支持 反對

讚啦。條友又要倄又要嘈都唔知想點
回復 支持 反對

-V-~我決定~~
見佢一次唱佢一次~
回復 支持 反對