打印 上一主題 下一主題
收起左側

[寵物 / 情報 / 趣聞] Zero三轉用後感+技能小介紹

我自己得一隻右修比較唔到
至於4技鎖得5隻我依然都係覺得唔夠
雖然三轉已經化左速度呢方面既野 ...
七號小雲 發表於 11-1-2013 17:15

5隻差唔多嫁啦...如果唔至5隻咁拉2就gg了所以要平衡?而且4技回血咁多算唔錯...更何況疊傷好金@@雖然只係打戰慄有多d用xd
回復 支持 反對

5隻差唔多嫁啦...如果唔至5隻咁拉2就gg了所以要平衡?而且4技回血咁多算唔錯...更何況疊傷好金@@雖然 ...
黑鵺 發表於 11-1-2013 19:00

的確 如果唔限5隻既話 克1妮4呢類型半圖/全圖覆蓋式MP4又無左佢既特點
佢個疊傷範圍同拉2比的確有優秀之處 更加高既傷害
另外 4技點回血法? 我真係唔知
回復 支持 反對

回復 12# 七號小雲

咪就係打中隻怪回血囉@w@仲要幾多,下得閒打怪睇下,打戰慄全回唔難
回復 支持 反對

用後感
跑跑 放技 跑跑 空技
無AP,跑跑 跑跑 拉遠跳打 跑跑 跑跑
回復 支持 反對

我諗唔係話慢左既
而係惡魔修三轉果招攻速上升 右修睇落去慢左

狂爆發動果方面逼死你要帶一招特殊 ...
七號小雲 發表於 11-1-2013 09:31

我敢100%肯定二轉普攻係改慢左
Dio二轉普攻係全GC最強既普攻
全食既傷害已經同魔王之手有得比

再講..我唔太同意放完MP4+煉獄+血抓仲有多AP剩係好屈
因為佢逼死你帶一招特殊技 即係你最多擺得四招
就算你需求AP再少都好 始終都係放得四下技
假如你係其中三招係MP4+血抓+海膽 實際只有打王先用得到
平時清怪你根本唔會用能量條去降低你招技能既需要AP量 都係留返打王先用
能量條大約10~12秒 但係呢堆技既CD就係25秒同44秒

另外四轉普攻真係好唔方便 好難補返堆輸出
而且你仲要控得好先發動到條能量條 基本上右修係好難玩

我拎返我以前Dio二轉雙修打絕望條片
基本上唔計Onrush 最痛既傷害就係普攻
直接飛去睇冥神就得(0:01:12) 大部份輸出都係靠普攻 技能多數避招用

係唔跟進韓服能力(技能為主輸出)既情況下
Dio四轉普攻真係好難生存 二轉普攻又改得慢到離譜
回復 支持 反對

海膽 控制得好都可以清怪既
回復 支持 反對

我敢100%肯定二轉普攻係改慢左
Dio二轉普攻係全GC最強既普攻
全食既傷害已經同魔王之手有得比

再講 ...
hj1op2 發表於 11-1-2013 22:59

好吧 就二轉普攻最強 因為我二三轉既時侯都唔係成日用zzz打 而加用樓梯位 上z下z

四轉普攻何解你用得唔方便呢?我覺得唔錯 至少我用zzz既次數比我二三轉既時侯多 可能因為我上左地矛裝啦
回復 支持 反對

佢係咪指4轉攻擊緊向後禁會自動飛起先唔方便? 你唔用果招咪得 控制一樣係咁控制
反而你地2轉普攻 第1下有時禁得唔好 就會停左 接唔到第2下普攻
集氣條如果你掌握到節奏 一樣可以有一定輸出

衣家上修有個好處, 咪魔空反傷 秒殺不在話下
回復 支持 反對