打印 上一主題 下一主題
收起左側

[疑難雜症] 究竟我該升哪個人物較好?

基於有經驗值活動+鐵龍副本,才回鍋(望向一場只有0.5都不夠的經驗,真係大吐苦水)現在升緊隻蕾,沖向84等中,基於是至愛的角色及唯一有魔珠裝(望向2月尾的蕾3轉+3月頭的蕾4轉,傑洛不要擋在前面XD)

講返正題:
基於活動時間,只能升多一位人物
我現在會玩的角色只有小樂、小莓、愛咪、琳、凝萌5位
角色難題:
小樂: 目前流星雨改廢,只有2、3轉較為實用,擔心用小樂打鐵龍副本
小莓: 寵物只有小桑,眼看雷神,亞斯死都唔掉佢地D寵書比我,激鬼氣唔再打,擔心回魔問題,眼看小莓高手都有地矛,但我沒
愛咪: 不太會用奸田,能用機關槍走天下嗎?
琳: 原先玩光琳,唯有等4轉啦,但最大問題係無介指,唔齊裝,我全部人物都係用神木介指,唯一琳竟然打唔到(眼看凝萌竟然都打到一隻比佢)
凝萌: 一個字慢!!!!!!(但尼到4個字)  超級輔助角色 出頭只有等234轉(應該都會變得OP) 眼看琳1轉低谷 234轉變OP

其實咁博命爆肝都係想試下鐵龍副本,本人係地圖向 各位大大給點意見我挑選哪位升級呢? 5位任各位紳士淑女挑選(選美@@)
回復

我選愛咪 樣靚身材正
MP4+恐龍 太實用 救人回血加攻定人招數實用
基本人你有插吸魔卡,用機關槍回魔係好快

暗琳OP 但樓主你未齊隻介指的話@0@  可以考慮去商城買隻專屬介指比佢 而且暗琳可能會被改,實在太OP
都有一定GE潛在風險

凝萌 果係太凝滯(慢) 升佢係當投資一隻股票咁,展望234轉未來,但好多人一見到佢就踢,悲劇 MP2 MP4 係鐵龍副本都實用GE ~,~ 但輸出就一般,神裝就唔計

小莓 要輸出有要輔助都有,集輸出清圖扣防回血於一身,不錯選擇,地矛問題只是加快打怪速度姐

小樂: 2轉吸血吸魔一流 MP3 MP4攻擊實用度不錯

個人看法: 愛咪=小莓>琳>小樂>凝萌
回復 支持 反對

如果你真心純粹係為打Raid而升85既話
Lime一定係一個好搶手既隊友
回復 支持 反對