查看: 6146|回復: 12
打印 上一主題 下一主題
收起左側

[官方情報] 12月10日伺服器更新維護公告

香港版《天龍八部3》將於2013年12月10日上午10時至正午12時進行伺服器維護並更新至3.15.0570遊戲版本。對於各玩家的不便,敬請原諒。
[活動開放]
●開卡充值送好禮
 -2013年12月10日至2013年12月23日,首次充值兌換200元寶即可在元寶商人孫進寶處領取領取1個鑄紋血玉。
 -從首次兌換200元寶開始累積,累計達到1500元寶,即可領取紅寶石4級1個。
 -累計兌換達到40000元寶,還可領取紅寶石6級1個!對,是6級紅寶石哦!

●年終大回饋活動
 -2013年12月10日至2014年1月6日,舊的一年即將過去,新的一年即將到來,在此年終大回饋活動期間,玩家可以前往大理錢龍處使用少量的琢刻符兌換券就能最多兌換到6個寶石琢刻符了!
 -另外上一次的寶石琢刻符活動也同步開啟,與年終大回饋活動分開進行。也就是說,所有玩家通過參加這兩個活動,可以共獲得9個寶石琢刻符,的確是廣大玩家提升冥晶石實力的絕佳機會。

●寶石琢刻符活動
 -2013年12月10日至2013年1月6日,兌換寶石琢刻符活動再次開啟。所有玩家可以繼續上次的活動,前往大理錢龍處用琢刻符兌換券換取寶石琢刻符。每人最多可以換取3次(包括上次活動的記錄)。

●4、6級寶石禮盒限時購
 -2013年12月10日至2013年12月24日更新前,元寶商店上架4級寶石寶盒和6級寶石寶盒。寶盒除含有高級寶石外,還有價值不菲的其他物品,需要的朋友們抓緊了!

●幸運大轉盤
 - 2013年12月10日至2013年12月23日期間,參與幸運大轉盤活動將有幾率開出橙體符、紫體符、真元靈珀,是大家抓緊提升真元實力的絕佳機會!冬季珍獸:神企鵝、龍紋、玉龍髓、淨雲水、多人坐騎、金蠶絲、融魂丹、附體技能樹也盡在其中。另外高級寶石、高星手工、重樓也在等著大家,快來參加吧!

【新品上架】
元寶商店上架珍獸蛋
-珍獸蛋:神猿
-珍獸蛋:五色神牛
-珍獸蛋:咩小萌。

http://tl.gameone.com/index.php?show=3&type=1&id=9632
回復

如果今次D人又換6張寶石琢刻符又次次換齊 , 總共已經有10張寶石琢刻符 , 如跟國服只可以上10粒 , 已經到上限 , 不過唔知港服跟唔跟 , G1又唔講 =.=
回復 支持 反對

又叫人入點
垃圾gameone
回復 支持 反對

一件裝係咪可以上2粒冥晶-.-
回復 支持 反對

回復 4# 雪花乂飛舞

是可以上兩粒的..即過千-坑不成問題
回復 支持 反對

回復  雪花乂飛舞

是可以上兩粒的..即過千-坑不成問題
幻之星 發表於 9-12-2013 22:35

如跟國服(上限10粒)要過千-坑 , 基本上要全6冥晶 + 多3粒6冥 (700+210 = 910) 再加武云同神洗-坑 先可以過千 , 如果全5 你要多8粒6冥變左命中會少左 (用左上命中既位上冥石) , 問題係上5冥個D會唔會咁上 =.=
回復 支持 反對

回復 6# 怪怪

我全5-坑已經就650-坑..5件裝打雙冥晶(屬命冥冥)...其中4孔打6冥晶..650+350,已經1千-坑
回復 支持 反對

回復  怪怪

我全5-坑已經就650-坑..5件裝打雙冥晶(屬命冥冥)...其中4孔打6冥晶..650+350,已經1千-坑 ...
幻之星 發表於 9-12-2013 23:00

我可能誤會左你意思 , 如果你只計-坑 , 你咁計無問題 , 我之前以為你要屬攻最大化而-坑又要過千

不過另外有個問題 , 冥晶同冥石唔可以同時上頭3孔 , 我當巴打係每件裝1粒冥石 , 如你某D裝上雙冥 , 你加既-坑只係比之前多50 而唔係多100
回復 支持 反對

回復 8# 怪怪

HAHA...當然要犧牲850屬
回復 支持 反對

但依家少左人放石,要收石整冥晶唔易
回復 支持 反對