打印 上一主題 下一主題
收起左側

一大堆race sign 大家慢慢睇 (updated)

關閉 [複製鏈接]
原帖由 Lazy基" 於 16-3-2008 23:18 發表
lol..
leader冇一個係icy =o

我可以整番幾個都係我 lead 嫁-.-
回復 支持 反對

我覺得他只是戲言罷了, AMY不必認真。

ICY-_-你已經99FM仲可以RACE D乜野-_-?
你LEAD個D, 全部個GOAL都完成-,-..
不如你搵一樣未達成架啦-,-
99既GOAL-_-..
再睇下有無一樣係你LEAD-_-
回復 支持 反對

原帖由 Prince` 於 17-3-2008 12:42 AM 發表
我覺得他只是戲言罷了, AMY不必認真。

ICY-_-你已經99FM仲可以RACE D乜野-_-?
你LEAD個D, 全部個GOAL都完成-,-..
不如你搵一樣未達成架啦-,-
99既GOAL-_-..
再睇下有無一樣係你LEAD-_-

prince, 就算係戲言都可以小事化大架, 唔好睇少呢 d 野, 有眼見比人睇到好多時都係戲言, 可以有 clan war 發生,
可以令到人比人係 cc reported, 亦都可以和朋友傷和氣, 唔好開口埋口話哂所有人, 因他不是說一個人, 當中提及
係一個 forum, 如果我係 cc 一見到係人入黎都 say hi nub 乜, nub 物, 係咪所有人都真係覺得我係一時戲言???

細既唔識就要教, 如果係有一定既歲數我唔係咁出字添, 我會直接柄人添, 因為冇諗過就咁出字,
唔係第時出到去做事既時候, 可以因為一時既戲言同老闆講話??? 家陣係放錢入佢既袋裡而已,
我都只係會叫一個人做 noob, 都唔會下下咁叫其他人啦, 識既人就會咁玩, 唔識既人地覺得你唔識去專重人,
要人去專重自己先專重別人

回復 支持 反對

頭像被屏蔽
回復 支持 反對

原帖由 cool_snow 於 17-3-2008 01:26 發表

prince, 就算係戲言都可以小事化大架, 唔好睇少呢 d 野, 有眼見比人睇到好多時都係戲言, 可以有 clan war 發生,
可以令到人比人係 cc reported, 亦都可以和朋友傷和氣, 唔好開口埋口話哂所有人, 因他不是說一 ...

agree, i can't guess "Prince"'s opinion is friendly or not

For me, his opinion is like inching me

I will delete that 3 goals to avoid this arguement

PS: there are many ppl here are inching me already and making me not happy at all, im deciding to quit this forum
      If someone want or try to offend me, do so, and u will pay in double, like being cut in fm by a no-life fm noob, tyvm

回復 支持 反對

頭像被屏蔽
回復 支持 反對

原帖由 Lazy基" 於 17-3-2008 19:17 發表

我明白點解你講得Prince串你,可能佢唔係,都可能係
係quit既一事之中,我學到要忍,unless u really think u have to show out your anger.
even tho u don't have 1 which is leading,try to lead.

PS:don't th ...

我唔理noob唔noob, 總之得罪我, 佢都要付出代價

但係條友似串我多過講笑囉
回復 支持 反對

哈哈哈哈, 我明串你又點!?
我講緊既係事實,
你自己接受唔到唔關我事囉我想講。

你的確係完成左99FM, 咁係咪個個人拎哂D 99出黎同人RACE都OKAY?
咁RACE黎做乜野!?
你自己既GOAL係99HUNTER, 做乜唔夠膽用HUNTER同人比呀?
淆呀!?
自己多此一舉都仲要話我.,
你想CUT我FIRE, 來吧.
我從來唔升FM的-,-
又白痴又無聊又哂錢,
我都唔知點解D人咁有時間, 心機, 心力, 心血去升FM,
真係羨慕D人有99FM。

我停左玩RS.,
你要報復, 來吧。
真不明白現在的人為什麼那麼多此一舉。

至於AMY< 可能妳對吧,
但係好老實講,
我地都會自稱或者稱人地做NOOB,
好似DAVID, 好多人叫佢ATT NOOB, 又好似樓上位ICY, 自己都叫自己做FM NOOB,
可能要睇語氣吧,
我承認我不是一個太認真的人,
FINE, 反正他知道了有人介意便好了。

評分

參與人數 1樂點 -20 收起 理由
燎原火 -20 引起罵戰/參與罵戰

查看全部評分

回復 支持 反對

頭像被屏蔽
回復 支持 反對

火藥味似乎濃了一點. 看來又是開玩笑的禍.

"我可以整番幾個都係我 lead 嫁-.-"

在我角度這也不是一個過於認真的statement, 不用執著的-_- Prince 雖然不無道理, 但也可以嘗試平心靜氣的, 你明知這會愈整愈惡搞.

"我地都會自稱或者稱人地做NOOB,
好似DAVID, 好多人叫佢ATT NOOB, 又好似樓上位ICY, 自己都叫自己做FM NOOB,
可能要睇語氣吧, "

ATT NOOB 我都有份叫的 不過David應該都知道這是個玩笑 (David 你不知不知道吧  )

最後給Icy 的話 : 不要這樣就quit了.
回復 支持 反對