打印 上一主題 下一主題
收起左側

一大堆race sign 大家慢慢睇 (updated)

關閉 [複製鏈接]
原帖由 Lazy基" 於 17-3-2008 22:13 發表
你唔夠人做, 就好心你收啦!淨係識得用FM係到串串串。

得寸進尺[[onion_57]]
回復 支持 反對

原帖由 933032 於 17-3-2008 22:37 發表

得寸進尺[[onion_57]]

不知死活[[tyjp-4-9]]
回復 支持 反對

原帖由 Lazy基" 於 17-3-2008 22:13 發表

明係用FM黎串你, 唔比AR??? 垃圾-V-",,

評分

參與人數 1樂點 -12 收起 理由
燎原火 -12 人身攻擊

查看全部評分

回復 支持 反對

原帖由 Prince` 於 17-3-2008 22:09 發表
哈哈., 你弱智架?
我有話你無用HUNTER咩?
我係話你唔夠膽淨係用HUNTER囉,
係你自己多舊魚係都要LEAD人,
你預左俾人串架啦!
係都要用FM串人囉.
以為自己一個99好勁!?
係囉係囉, 我無99你有個FM99俾個叻字你好無!?
我有扮大佬咩?
我鍾意串你就串你,
{唔通我就咁作罷呀?}
NAKUZ入面, 有邊個人無能力升99FM?
我係睇唔過你, 明明輸就輸, 無LEAD就無LEAD, 係都要扮哂野整個FM出黎LEAD人.
你98差1EXP 99 ,我都覺得無野.

咁如果我用已經做好哂既野同你RACE你又點呀?
人地輸緊既, 咁樣叫RACE SIGN咩?
我同你RACE 80MAGE, 80RANGE, 55SLAYER, 我贏哂囉.
點丫!?我係咪要覺得好開心?XD

我扮大佬, 我完全唔覺得有扮XD
唔通有人覺得我係!?
係NAKUZ耐既人都知我係一個點既人,
有個句講果句, 我連因子都唔怕, 怕你?
錯你就認啦!

仲有, TO ME, 我打機, 好少講LV.
有99同無99TO ME, NO DIFFERENCE.
如果你係都要串我既, 我比你串又如何!?
但好心你啦, 99FM 就係到串-,-
人地大把99又唔見人地出黎串?
唉, SADNESS =(

wow! 唔知當初你同martin argue果陣
唔俾我講野, 打壓言論自由呢? 白痴仔

死囉, lead人有罪ga, 大家唔好整d自己lead硬既sign呀,
保你 9413 呀

我e+就擺到明係度用FM串你! 你吹呀!?
除左mage 同 range之外有乜f2p野係勁嫁? 慳d啦

你有能力咪拎個 99 黎串我囉, 可憐虫,
冇既, 就收皮啦, 又唔知自己咩料,
你自己只係一堆肥料嫁咋! 咁多野講.

黎踩我red chin場ar, 有能力就, 96 hunter就唔夠我黎ar

評分

參與人數 1樂點 -12 收起 理由
燎原火 -12 人身攻擊、連帖, 請善用編輯功能。

查看全部評分

回復 支持 反對

頭像被屏蔽
回復 支持 反對

唉...
同Amy做個race sign
Icy summon 垃圾!
Vs
Amy summon 60++

Icy total
Vs
Uloveme total

And then you dont need to race also[[onion_40]]
回復 支持 反對

原帖由 Lazy基" 於 18-3-2008 00:19 發表

講真,Fm 99 同75有咩分別,唔係,應該係話同30有咩分別?
你用normal logs都係整一個火,用magic logs又係,只不過多d exp,咁99fm 有咩用呢?
99fm 就等於你勁?黎duel area打場啦,好冇?我冇99str att 我都搞店你99fm啦 ...

bye bye啦你, 知你 99 mage 好勁ar! 我淆ar 傻仔
你試下用成個月時間升99fm ar, 我睇你會唔會悶死!

家下果個場就寫明係我既, 點啊? 唔比呀? 有罪咩 -v-? 好好笑呀你
串柒柒因住講錯野俾人report呀, 好想見到你perm mute呀 476 -v-

評分

參與人數 1樂點 -10 收起 理由
燎原火 -10 參與罵戰

查看全部評分

回復 支持 反對

原帖由 Clmak814 於 18-3-2008 13:38 發表
唉...
同Amy做個race sign
Icy summon 垃圾!
Vs
Amy summon 60++

Icy total
Vs
Uloveme total

And then you dont need to race also[[onion_40]]

咁又點, 你自己都好勁咩? 476

評分

參與人數 1樂點 -2 收起 理由
燎原火 -2 連帖, 請善用編輯功能。

查看全部評分

回復 支持 反對

原帖由 Lazy基" 於 18-3-2008 00:19 發表

講真,Fm 99 同75有咩分別,唔係,應該係話同30有咩分別?
你用normal logs都係整一個火,用magic logs又係,只不過多d exp,咁99fm 有咩用呢?
99fm 就等於你勁?黎duel area打場啦,好冇?我冇99str att 我都搞店你99fm啦 ...

講真noob同martin有咩分別[[onion_23]]

lvl30 同 99有咩分別?快D囉,你唔知架[[onion_27]]

狗性不改

評分

參與人數 1樂點 -10 收起 理由
燎原火 -10 人身攻擊

查看全部評分

回復 支持 反對

哈哈-,-? CHAN好搞笑, 原來你唔知75升LOGS同99燒LOGS速度係一樣架?
你咁搞笑既? 你試下燒1K WILLOWS, 一個75LV, 一個99LV, 有咩分別?
快左? 你係咪傻架? 會快左咩? 你話唔會MISS我都覺得可以接受,
快左? -,- 笑死人。

唉,, ICY鍾意點咪點囉MARTIN唔洗嘈啦.,
ICY有個99FM LEAD人 , 好勁呀@_____________@!!

ICY,平心靜氣咁講句,
係你自己一定要整個出黎LEAD人, 呢個唔係叫RACE SIGN囉.
呢個叫做OWNAGE SIGN囉.
比乜野姐? 你都99囉.,
我又唔覺得你87HUNTER被人LEAD住係一件好糗既事,
做乜咁要面? 一定要LEAD人?
MARTIN講既都係隨便講既一句, 話你無LEAD人, 咁你的確無LEAD人WO.
講事實你好似好唔鋸囉.  咁鬼叫你自己得87!? 咁我樣樣野都被ZEZIMA低係咪要自卑?
咁人地玩得耐, 比你高係理所當然, 你遲早都會高過人地啦.
我係無一樣99, 所以被你串囉, 但我又唔覺得你99FM係好串咀囉.

係呢件事上面你覺得你無錯就算啦.
反正錯既一定唔會係我, 大不了錯既就係話我同你罵戰而已。
THAT'S ALL.
回復 支持 反對