打印 上一主題 下一主題
收起左側

一大堆race sign 大家慢慢睇 (updated)

關閉 [複製鏈接]
家和萬事興,大家都想nakuz好架,係咪?
回復 支持 反對

原帖由 Djserry 於 18-3-2008 18:24 發表
家和萬事興,大家都想nakuz好架,係咪?

忽然想嘈多一陣... = ="
回復 支持 反對

唔係呢個問題-,-問題係有D人唔認輸, 我好憎呢D人, 輸就輸, 扮乜野?
我無99所以被人串到頭DUCKDUCK, 眼濕濕T^T'
但我認丫, 係人地唔認咋嘛=(
回復 支持 反對

原帖由 Prince` 於 18-3-2008 18:21 發表
哈哈-,-? CHAN好搞笑, 原來你唔知75升LOGS同99燒LOGS速度係一樣架?
你咁搞笑既? 你試下燒1K WILLOWS, 一個75LV, 一個99LV, 有咩分別?
快左? 你係咪傻架? 會快左咩? 你話唔會MISS我都覺得可以接受,
快左? -,- 笑死 ...

咁好囉, 我下次每隻字標明我係認真定係jk好唔好?

痴線既!

評分

參與人數 1樂點 -1 收起 理由
燎原火 -1 警告, 注意用詞 !

查看全部評分

回復 支持 反對

頭像被屏蔽
回復 支持 反對

原帖由 Lazy基" 於 18-3-2008 18:45 發表

Noob係N  O  O  B
Martin係M  A  R  T  I  N,好大分別,
原來你以為99Fm係會比30快既,, 搞笑,咁65同99有冇分別呀?
你覺得咁勁咪同我打場囉,睇下到時邊個收聲

唔洗打啦

你咁勁

我收聲啦

慢慢係到吠啦

評分

參與人數 1樂點 -5 收起 理由
燎原火 -5 人身攻擊

查看全部評分

回復 支持 反對

我又唔覺得打黎打去係好辦法.,
反而人地有諗頭,CUT FIRE XD.
你可以去CUT人地既TREE架!

JK? 佢講事實WO, JK乜野? 認真架WO.
痴線架?

隨便講同JK唔同WO!
痴線架?

你傻架?
痴線架?

評分

參與人數 1樂點 -4 收起 理由
燎原火 -4 違規內容

查看全部評分

回復 支持 反對

原帖由 Prince` 於 18-3-2008 19:12 發表
我又唔覺得打黎打去係好辦法.,
反而人地有諗頭,CUT FIRE XD.
你可以去CUT人地既TREE架!

JK? 佢講事實WO, JK乜野? 認真架WO.
痴線架?

隨便講同JK唔同WO!
痴線架?

你傻架?
痴線架?

好喎 我約番成棚人cut你d tree 我就睇你點cut喇

哇, 痴線果個會問人"痴線架?"

好搞笑呀, 青山病人問人係唔係痴線ga

評分

參與人數 1樂點 -6 收起 理由
燎原火 -6 人身攻擊

查看全部評分

回復 支持 反對

Stop la!
anyway, i deleted the post
and sorry that cuz i use wrong adj...(nice fmer)
dont be angry, we should happy=)
回復 支持 反對

頭像被屏蔽
回復 支持 反對