打印 上一主題 下一主題
收起左側

[綜合討論] 只求沉POST(再嘈落去無好處)

關閉 [複製鏈接]

回復 301# 神米

其實你個腦係唔係有問題? 重叫人用腦?
1.我由你開po就講左 開左寵好難吸唔到人野  就算去到好遠!
   你就只係識話:行遠d囉.....
   係唔係你未試過用寵呀?

2.我由你開po就話   唔通你冇寵要人就你 熄左隻寵?
    你就話: 敢佢吸到我d野就唔岩嫁啦

以上既野唔指我1個人講.....但係你次次都敢樣答番

其實你係唔係唔識字點解?

不過我有90%覺得你都係用番果d on8+1  理由答我
回復 支持 反對

笑,, 點先唔吸到人地D野 唔係熄寵係咩 (你腦殘??)
甘鍾意吸人野 自己唔洗打?? 公平??
回復 支持 反對

回復 303# 神米

啦!!!! 我都話90%嫁啦
好多人起e個po都講左!
唔通你自己冇寵 就要人熄寵?
咩道理? 你大曬?

我睇死你又用番之前d on8+1 理由
回復 支持 反對

唔係大曬,,E+係有人講到有寵大曬 搞到我要POST姐

你講極都唔Q明 係甘要我重復 (E+就話我睇死你又用番之前d on8+1 理由

笑了=]
本來都想個POST 沉又裸翻出來講@@
回復 支持 反對

回復 305# 神米

e+係個個同你講 你都係敢同番人講禍?
唔同個個唔明?

定係你講d野 有太深層既意c 得你自己明?

我同你講有寵唔係大曬
但係人地開寵打奪寶 係人地既事
就算2條友都有寵 都會吸到大家既野
唔通又開po嘈?
回復 支持 反對

你睇下張圖先喇  你個FD講到有寵大曬 可以叫無寵果D人唔好來奪寶
睇睇先同我講野喇,E+ 姐係無寵唔好奪寶喇,叫你個FD 米以為有寵大曬!!!
我就係嘈呢樣野,唔好是非不分(有寵唔係大曬)
回復 支持 反對

關 寵同走開d打囉 用腦 (吾神奇
神米 發表於 8-12-2010 17:25

唉 睇完你e個回覆 都唔明你到底眼殘定係腦殘!??
明唔明乜野叫做"係奪寶開寵"?上一段我寫得好清楚
叫人關寵? 你邊位呀 咁想人控制人地既行動 去買起成個彩虹囉 笑

又要我再講多次:
你自己唔願意付出 憑乜野強迫有付出去買寵既人就你?
要有收獲當然要有付出,現實世界係咁 game亦唔例外
好想同樓主講一句 e個世係無免費午餐架!!

***   另外一提,無追開e個post既人 可能唔知點解我會咁講
唔緊要,去睇返第28、29頁 我一共有4個回覆 睇完就明樓主既無品+自以為是(再坦白d講 就係on9兼腦殘
回復 支持 反對

你睇下你打埋D 0N9 <----- 呢D先叫無品 (無品=無品德)  

要我教埋你??
e個世係無免費午餐架!! <--呢句講得好,,,,,吸人野就係免費午餐來!!   (唔好自相矛盾)
回復 支持 反對

回復 307# 神米

我想講 佢邊句話有寵大曬?
定係你自己覺得呀?
如果係既話 我唔覺禍

你e+個po 係開黎嘈 人地搶你場 吸你野禍

唔係嘈有寵係唔係大曬 你話大曬就大曬  唔大曬就唔大曬?
你可以奪寶無人理你
1lv都可以打100lv既怪啦
回復 支持 反對

你睇下你打埋D 0N9
神米 發表於 8-12-2010 09:32 PM

e+佢有打禍 唔係你去到邊佢就跟到邊禍
e d都叫免費午餐?
回復 支持 反對