打印 上一主題 下一主題
收起左側

[綜合討論] 只求沉POST(再嘈落去無好處)

關閉 [複製鏈接]
本來你係中學生   
神米 發表於 9-12-2010 06:31

你到底明唔明乜野叫做"跟尾狗" ?
唔明就返學校問下老師
唔該 你真係ON9少陣好無?方死人地唔知你ON9咩 -.-

另外你到目前為止都未講出任何理據
次次都答其它野 知自己錯 想逃避問題?
齋係識抄我上面講過既野 笑死人咩 ~
其它無寵既人個個都識自己搵方法  有邊個會好似你咁係度吠
你到底讀小幾呀  唔怪之得你老母唔比錢錢你
陰公  無錢錢買寵咪去乞囉 吠係無用的

良心建議你去請教下其它無寵既人 自己唔識就去問/睇下人地點做 醒少少啦好無

**
溫馨提示 無追開此post 又想知咩事?
睇28、29頁當中我既4個留言啦  全方位拆解到底此人此post有咩問題
回復 支持 反對

.....o嘴了 為左呢d事而去開post嘈 真小題大作 我退出彩紅島啦
我以中間人講 有算人地寵 你自己又無
但係你如何有咩證據佢係掛機吸你D野呢? 個場咁大
你能打得哂嗎? 我無話會企邊一邊 請唔好誤會
回復 支持 反對

點解你地講極都講唔明  (唉.......
我自己走開打都吸到我,,之後我叫佢再走開D就串7我
以為有寵打曬
回復 支持 反對

你到底明唔明乜野叫做"跟尾狗" ?
唔明就返學校問下老師
唔該 你真係ON9少陣好無?方死人地唔知你ON9咩 - ...
gamee 發表於 9-12-2010 08:07

你睇你幾句講緊道理??

其它無寵既人個個都識自己搵方法  有邊個會好似你咁係度吠
你到底讀小幾呀  唔怪之得你老母唔比錢錢你
陰公  無錢錢買寵咪去乞囉 吠係無用的

良心建議你去請教下其它無寵既人 自己唔識就去問/睇下人地點做 醒少少啦好無
回復 支持 反對

你睇你幾句講緊道理??

其它無寵既人個個都識自己搵方法  有 ...
神米 發表於 9-12-2010 16:25

道理要講既就已經講完 係曬28、29頁度 你想睇多次就自己去返前面睇
見你on9到睇極都唔明人地講乜 唯有比下建議你 等你醒少少

game依樣野呢唔識玩唔係問題 on9先最囉命
等我再講多次啦 唔識玩就去問下/睇下人地點做 唔好自己係度on撚99咁

相信每個族都有無寵既人存在
我家雪貓就係好例子 人地無寵一樣經常奪到寶 但從來無同人發生過爭執
依d就係人品&有無用腦既分別   (有興趣既人可以睇返29頁 雪貓既回覆)
回復 支持 反對

道理要講既就已經講完 係曬28、29頁度 你想睇多次就自己去返前面睇
見你on9到睇極都唔明人地講乜 唯有比 ...
gamee 發表於 9-12-2010 17:08

我問你問題你識答我??(比此比此)
你睇你幾句講緊道理??
回復 支持 反對

我問你問題你識答我??(比此比此)
你睇你幾句講緊道理??
神米 發表於 9-12-2010 17:14

第一句已經講左你聽係曬28、29頁度
眼殘?定係腦殘?
真係叫on9都已經形容唔到你
已經唔止on9 直頭係白痴既程度 =.=
你ar媽做得岩,白痴仔出街唔好袋咁多錢係身

**溫馨提示 無追開此post 又想知咩事?
睇28、29頁當中我既4個留言啦  全方位拆解到底此人此post有咩問題
回復 支持 反對

你句句 腦殘 白痴 on9  我跟本就想個POST沉係你要拉翻上來嘈 唔知邊個腦殘 白痴 on9呢??
回復 支持 反對

你句句 腦殘 白痴 on9  我跟本就想個POST沉係你要拉翻上來嘈 唔知邊個腦殘 白痴 on9呢?? ...
神米 發表於 9-12-2010 17:30

哇~~

第一.
個post唔係我推返上黎既 係有人推左 比我睇到我先回 <---你一直有睇個post 都講得出口話我推既 證明你腦殘/眼殘

第二.
睇曬你成個post所回既野 相信大部份人都會認同你係on9/腦殘, so  on9/腦殘係絕對適合你既形容詞

第三.
本來我用on9黎形容你 已經非常保守,但睇完你係327#既回覆 足以證明閣下白痴既程度
我改口形容你為白痴 係唔想貶低左on9一詞
回復 支持 反對

你E+ 唔係推緊?? 笑了=]

第1  你有無用個腦來捻野 E+唔係推緊

第2 你係米KAI大左 E+ 你回應緊我主題?? 我話無寵唔奪得寶?? 你講左甘耐野有無回應到我  係到廢吹

第3 唔好以為淨係你講得粗口  我忍撚左你甘撚耐都無爆過粗  全部都係你條0N9仔係到嘈
又係到話 我呀媽無錢比我買寵 愛你 你無老母 E+來問候我老母??
回復 支持 反對