打印 上一主題 下一主題
收起左側

[綜合討論] 只求沉POST(再嘈落去無好處)

關閉 [複製鏈接]
回復  神米

我想講 佢邊句話有寵大曬?
定係你自己覺得呀?
如果係既話 我唔覺禍

你e+個po 係開黎嘈 人地 ...
kenchanqaz 發表於 8-12-2010 21:34

你睇左我個標題未 重點唔係吸野同搶場了
係你個FD自以為事 (講大有寵大曬甘!!!)
都叫你左睇圖喇!!!! 真係煩
回復 支持 反對

e+佢有打禍 唔係你去到邊佢就跟到邊禍
e d都叫免費午餐?
kenchanqaz 發表於 8-12-2010 21:35

佢有分打埋我果D  你真係.........(唉

咩叫免費午餐  免費午餐姐係自己無用過努力而得到既野(E.G 我D寶<----呢個就係唔洗打而吸到的)
回復 支持 反對

e+佢有打禍 唔係你去到邊佢就跟到邊禍
e d都叫免費午餐?
kenchanqaz 發表於 8-12-2010 21:35

免費午餐都唔知點姐就問下老師喇(真心話,,唔好火@@)
如果你真係唔知咩叫免費午餐你開個POST 問人都得
回復 支持 反對

你睇下你打埋D 0N9
神米 發表於 8-12-2010 21:32

sosad~~
我之前都已經好好聲氣架喇~~
不過愈講愈發現你腦殘 甚至連我句"係奪寶開寵"都睇唔明
先至決定對on9人 係唔可以太有品 55

最好笑係 你又要話人搶你箱 即係人地有打緊啦
但你又話人地吸 意思即係人地無打 就咁黎吸你野啦
(承上比個例子大家睇下乜野叫做"吸":2個人組左隊,打怪有既經驗大家都有份,當2個人都有份打怪 絕對唔叫"吸"經,而當其中一人停低唔打,就稱為"吸"經)

點呀 自相矛盾?!
on9仔 學好中文先黎講野啦,記得學埋表達&理解 齋係識打d字出黎無用架

** 溫馨提示 無追開此post 又想知咩事?
睇28、29頁當中我既4個留言啦 全方位拆解到底此人此post有咩問題

回復 支持 反對

免費午餐唔知點解係邊個呢 笑左
on9仔 學好中文先黎講野啦,<---岩你用=]
回復 支持 反對

得..ok

最後1句:如果你覺得冇寵唔可以奪寶 咪唔好去奪 無人會理你
鐘意既買番隻寵 唔係唔知幾時又開po ~,~

根本無結果  開寵吸左你野>要人熄寵>無人會就你>開寵吸左你野>要人熄寵>無人會就你

嘈落去冇結果   人地講咩 都幾係果幾點~,~

係敢  

免費午餐   大家觀點唔同更加冇野講!

重有老師個個解法唔同 你敢鐘意問老師 你慢慢問=](我對住d 小學雞 唔好火 有心@@)
回復 支持 反對

免費午餐唔知點解係邊個呢 笑左
on9仔 學好中文先黎講野啦,
神米 發表於 8-12-2010 21:51

wow~~
on9仔變左跟尾狗~~
淨係識抄我句on9仔、免費午餐無用架bor
理據呢?講出黎聽下~
我每篇都有曬理據支持 你呢?
跟尾狗唔好再吠喇 我無野可以施捨比你食
我屋企唔養狗的

on9仔e個詞完全適合指你e種連語句本身既意義都未理解得到
自己腦入面完全無詞匯可用
剩係識唔夠人講時 就盲目抄襲人地所講既野
但又連少少既理據都講唔出
就算發現到自己錯都要死雞撐飯蓋既人

** 再黎溫馨提示: 無追開此post 又想知咩事?
睇28、29頁當中我既4個留言啦 全方位拆解到底此人此post有咩問題
回復 支持 反對

回復 298# wohaoainiwa

我掛住雪雪ma~仲有..你係冰個- -?
回復 支持 反對

得..ok

最後1句:如果你覺得冇寵唔可以奪寶 咪唔好去奪 無人會理你
鐘意既買番隻寵 唔係唔知幾時又開po ~,~ ...
kenchanqaz 發表於 8-12-2010 21:53

本來你係中學生   
老師的唔同見解 (你係小學雞XD)

有D野係事實就事實  唔係見解問題 >3<

回應埋你(gamee   )
文字唔係你發明 你無專利   (你每講1個字都有人講過,唔通你都係跟尾狗??)  唉(呢D米小學雞行為囉!!!!)
回復 支持 反對

回復 320# 神米

事實都有見解嫁囉,一件好岩既事 點都會有人反對
有黑就有白

敢深奧 你明?
回復 支持 反對