打印 上一主題 下一主題
收起左側

- -'..............................................

原帖由 kit034 於 5-2-2008 15:22 發表
Good I support!! Myorc and Nakuz are also Hong Kong people ma

Just dont spam or say offensive words then it should be okay.

spam or say offensive words <~ 好難避免....

冇人知雙方是旦一邊會唔會有d kai子上黎搞搞震- -"

如果有d kai 既上到黎狂spam/say "noob _____er" 既話..

咁點算sin? -.-
回復 支持 反對

原帖由 Prince` 於 5-2-2008 15:10 發表
唉 睇黎有d人連boring都唔識串 仲要以為自己英文好勁用英文串人^__^..

我ABC有串人!?
我話佢地BORING JE MA!!!!!
AR 小兄弟
回復 支持 反對

頂 clmak 依家你算點?係咪撩交嘈? 唔該你死開去一二邊啦-,-'
好乞人憎呀你 .. 死傻仔.. 話邊個都錯啦.. 無聊!

UM ICY我有諗過 我諗我地當中會有中間人 ,, 我諗好似AMY我諗佢都唔會話幫邊一FORUM..
所以我會搵她做一個PREFECT既角色黎監察 .. 一旦發生左異常情況.. 而被人捉到..
我諗係需要道歉的 又或者餅主同意.. 我諗佢會給予一定懲罰的。
回復 支持 反對

原帖由 icy920801 於 5-2-2008 15:35 發表

spam or say offensive words <~ 好難避免....

冇人知雙方是旦一邊會唔會有d kai子上黎搞搞震- -"

如果有d kai 既上到黎狂spam/say "noob _____er" 既話..

咁點算sin? -.-  

Maybe someone can kick those kai子 out of the chat??

Well.. just do your own part. Make sure yourself is not one of those kai子 then you will be fine.
回復 支持 反對

o yes,,
kick左之後 係咪就會退出clan war?
回復 支持 反對

原帖由 Prince` 於 5-2-2008 15:58 發表
頂 clmak 依家你算點?係咪撩交嘈? 唔該你死開去一二邊啦-,-'

UM ICY我有諗過 我諗我地當中會有中間人 ,, 我諗好似AMY我諗佢都唔會話幫邊一FORUM..
所以我會搵她 ...

Prince 依家你算點?係咪撩交嘈? 唔該你死開去一二邊啦

打中一個字MEAN " GO TO DIE "!!!???
回復 支持 反對

原帖由 Prince` 於 5-2-2008 16:05 發表
o yes,,
kick左之後 係咪就會退出clan war?

直接從clan war內部摒出
回復 支持 反對

唔好預我去打 "friendly war", 冇興趣~!!
回復 支持 反對

- -'睇黎大家NOT INTERESTED IN FRIENDLY WAR..
唉really咁大仇口嗎/_\?
回復 支持 反對

頭像被屏蔽
回復 支持 反對