打印 上一主題 下一主題
收起左側

- -'..............................................

Princeeeeeezzz

我唔係話你唔好
你既動機係好既 不過我只係覺得 friendly war 不是一個好方法

與其攪一場有火藥味既WAR
不如諗D和平性既競爭項目拉人參與
如: 最強HK duelist; babarian assualt HK最速完成隊伍; 2組人的 CB/skills levels 的團體training 戰......etc...
回復 支持 反對

對F2p來講 唯有CLAN WAR係最好玩既mini game!~
回復 支持 反對

放棄呢個活動啦.. 無人會係呢個war到得到著數*ga~
回復 支持 反對

原帖由 Prince` 於 5-2-2008 15:58 發表
頂 clmak 依家你算點?係咪撩交嘈? 唔該你死開去一二邊啦-,-'
好乞人憎呀你 .. 死傻仔.. 話邊個都錯啦.. 無聊!

UM ICY我有諗過 我諗我地當中會有中間人 ,, 我諗好似AMY我諗佢都唔會話幫邊一FORUM..
所以我會搵她 ...

你話要同人友好,why係nakuz呢度你都做唔好友好呢?
我以事論事ja,希望大家團體啦
回復 支持 反對

作唔到friend,咪作仇人lo,
回復 支持 反對

勁多人反對喎Prince........
回復 支持 反對

O咀.. 我係搞事既人咩? 唔係佢咁.. 我會嘈?
算啦 唔想JOIN就算.. 佢撩人把火居然無人覺得係佢既問題囉-,-..
OKAY !祝大家玩RS玩得開心!
我QUIT NAKUZ ^_^ ,, 掰 .
回復 支持 反對

原帖由 Djserry 於 5-2-2008 20:14 發表
勁多人反對喎Prince........

那就算了吧-v-..無所謂的..
回復 支持 反對

一個人唱獨腳戲無咩隱wor !!
回復 支持 反對

原帖由 Prince` 於 5-2-2008 20:39 發表
O咀.. 我係搞事既人咩? 唔係佢咁.. 我會嘈?
算啦 唔想JOIN就算.. 佢撩人把火居然無人覺得係佢既問題囉-,-..
OKAY !祝大家玩RS玩得開心!
我QUIT NAKUZ ^_^ ,, 掰 .

你既仇家 clmak 肯定開心到開緊drop party.. drop哂佢全部身家lu ~~~ @o@ (jk)
回復 支持 反對