打印 上一主題 下一主題
收起左側

- -'..............................................

我唔想的- -'..但係..佢一而再再而三咁..好乞人憎..
我諗 無可能一個社區咁和諧啦-,-..
咁ARMANDY都唔係咁受大家歡迎啦..
所以我覺得..完全和諧無可能吧?
一個家庭都唔一定和諧啦- -..
..我諗我係呢到唔會被太多人厭惡吧?
回復 支持 反對

原帖由 Prince` 於 5-2-2008 01:32 PM 發表
鑑於上次, 同Myorc壇的一次爭執, 大家都傷了和氣了..
上次我也有份 flame 的, 在此, 我為我的過錯先道一次歉。

然後, 最近也看到一些Nakuz的朋友, 經常以Noob Myorcer去稱呼Myorc的朋友..
所以, 我再一次為曾這樣稱呼Myorc的朋友的人道一次歉。

中國要不是長期陷於分裂.. 日本仔有機會打敗我們?屠殺我們的30萬同胞嗎?
所以我認為, 香港的RS PLAYER要向外發展就必需團結起來!

既然如此, 我認為我們應與Myorc的朋友進行一場Friendly War來增進大家的友誼=)
畢竟大家都是香港人嗎! 是應該團結的..

詳情:
日期: 星期六9/2 或16/2。因必需待這個Friendly War有一定的人知道。
時間: 晚上8-10時。
人數: 不限 但必需是兩Forum的人。
經過: 當晚將採取5場3勝制的方式決勝負。
目的: 增進友誼, 並不是用作分排名或是任何使雙方友誼破裂的原因如Flame人的理由。
其他活動: 賽後要求雙方派出代表交換Clan Cape- -'xd..以示友好。

最後, 是有關呼籲Nakuz積極參與是次Friendly War, 既以示友好也能先顯出我們想修好的誠意。
凡出席者, 本人將會以樂古分50或Rs遊戲幣3k 作為鼓勵。

此外, 我懇請餅主支持是次活動, 畢竟這是一場重修兩壇友好的一個方法呀!

鑑於上次, 同Myorc壇的一次爭執, 大家都傷了和氣了..
上次我也有份 flame 的, 在此, 我為我的過錯先道一次歉。

如果唔係有人上黎撩起罵戰先, 我相信好多樂古會員都好自律的,
不和氣已經由上次開始了, 好難令人停止

中國要不是長期陷於分裂.. 日本仔有機會打敗我們?屠殺我們的30萬同胞嗎?
所以我認為, 香港的RS PLAYER要向外發展就必需團結起來!

既然如此, 我認為我們應與Myorc的朋友進行一場Friendly War來增進大家的友誼=)
畢竟大家都是香港人嗎! 是應該團結的..

中國有 13憶人, 是否我地都要同大陸人一齊打 friendly war 先代表中國人團結?
而且在呢個 topic, Prince 你已經同樂古既朋友互罵已經唔團結了, 何來再同以外既人打
friendly war?

再一次聲明, 每一個人都有自己獨立思考同判斷, 唔可以一個人去改變各個人既思維,
若有人想 friendly war 冇人可以阻止, 亦都有人唔想參與都係唔可以阻止他人參與與否,
不要為左有人唔想參與而嘈交, 這樣影響大家既友情, 請寬容一點, 若他人不參與則不需
理會可以嘛?

最後, 是有關呼籲Nakuz積極參與是次Friendly War, 既以示友好也能先顯出我們想修好的誠意。
凡出席者, 本人將會以樂古分50或Rs遊戲幣3k 作為鼓勵。

此外, 我懇請餅主支持是次活動, 畢竟這是一場重修兩壇友好的一個方法呀!

如果有人為左要樂古分而參加呢個 friendly war, 我亦都覺得果d人都唔係全心想同某 forum既人和好,
呢個唔係一個好既方法話去和解, 你咁樣亦係一個錯誤想法

回復 支持 反對

頭像被屏蔽
回復 支持 反對

16/2 I can, but 9/2 I cannot.
回復 支持 反對

UM AMY.. 上次的事邊個開始都無所謂啦 反正有份FLAME道歉吧了..
再者,, 我忍了CLMAK好耐了- -' ..佢係我個Post到搞事我先發火..
冰封三尺非一日之寒..
再者我唔係因為佢唔去而嘈.. 而且佢都無講過去唔去..
我諗無任何一個organizer係expect全部人參與的..
我都無要求大家一定同我諗既一致 ,, 我諗咁多人睇POST唔留CM代表著就是不一致了..
然後.. 你話中國人個到 .. 有D野唔係咁講既.. 但Fine..'
我keyboard有d掣壞左 有d words打唔到-3-'
至於鼓勵..純粹係一種鼓勵形式 而且數量方面都唔吸引..最多都是象徵式的而已..

跟clmak嘈係我唔岩 但係唔關呢個topic事.. 係因為佢既行為令我好討厭佢..
回復 支持 反對

原帖由 Lazy基" 於 5-2-2008 17:40 發表

你咁少既野都忍唔到 ,,
   我相信你唔會忍得到Myorc 既人 '
1.佢地上次同Sg打war既時候,名名話冇food,自己食左food又係到屈人(之前undead圖中見到相方係到spam同flame)
2.某個sg既人(唔記得個名)比myorc既人屈話 ...

再講一次- -' 冰封三尺非一日之寒.. 睇番之前d post我已經同佢有嘈過..
我係好討厭佢囉!-_-'
回復 支持 反對

WAR 完分分鐘仲衰

而且中國人要團結呢個POINT 更有點莫名其妙
美國佬以前夠有內戰啦 佢地在RS又係日日打餐懵
感覺上 呢個POINT 不適用於ONLINE GAME 中

相反 應該是有競爭才有進步

要增進友誼 不一定要WAR 既

回復 支持 反對

- -‘ FINe。。
回復 支持 反對

其實點解Myorc同Nakuz成日鬥來鬥去?
大家一齊開心d唔好咩?

友誼賽太夜 所以我唔會加入
回復 支持 反對

頭像被屏蔽
回復 支持 反對