打印 上一主題 下一主題
收起左側

- -'..............................................

頭像被屏蔽
回復 支持 反對

原帖由 Lazy基" 於 5-2-2008 23:52 發表
一個Post拎到你quit,睇錯左你 ,,
原來你係d咁易放棄既人 ,,

Yes!! dont quit yet!!
Prince, I am support you ka

Lets fight for the peace-end for the sake of majority hk rs players!!:lol

前進不見得死得光榮,但是後退沒死也不見得是恥辱

I think stevencc is right, having a 'friendly' clan war maybe not be the best move yet. Maybe we can try some other events first??

回復 支持 反對

原帖由 icy920801 於 5-2-2008 21:38 發表

你既仇家 clmak 肯定開心到開緊drop party.. drop哂佢全部身家lu ~~~ @o@ (jk)

我咩都無...drop咩...
個prince!!??(5知有無打錯)佢n年前都系同我好g E家咁架啦
不過e家系佢引起 "WRITING WAR" G ma
G前多數都系我引sin ge
回復 支持 反對

要打就去bh到打,clan wars 又拎唔到item
回復 支持 反對

十卜一下,等多d黎人玩都唔錯
回復 支持 反對

原帖由 Clmak814 於 6-2-2008 03:27 發表

我咩都無...drop咩...
個prince!!??(5知有無打錯)佢n年前都系同我好g E家咁架啦
不過e家系佢引起 "WRITING WAR" G ma
G前多數都系我引sin ge

唔信你咩都無:lol
回復 支持 反對

唉-.-嘈咩呀,,和和平平未幾好.quit咩姐,,黑果個人憎未唔好理囉,,你提儀呢場friendy war..應該大前提為先..佢唔參加佢既事..佢冇話參加未唔好理佢先囉..「冇理由為一顆樹放棄成個森林」..係咪..我唔玩rs都冇quit啦..dont give up.
回復 支持 反對

war就唔好喇...都係息事寧人吧

點解”friendly war:會tighten我地既relationship
我真係唔明點解...我估只會比機會flamer互flame
以我既經驗,玩10場clan war有9場半都有flamer...
避無可避,而且都係以我經驗,nakuz都生產大量flamer,少少野就扯晒火...(第一二頁大家有眼見)

最後又係只會大家鬥邊個羸邊個輸
除非無人介意輸贏啦

不過相信無咩可能

再者,好難分係唔係論壇入面既人lor,
因為有好多人都inactive,你係咪識晒所有nakuz rs players 丫?
如果唔係其實你寫最好係論壇既人...基本上又係冇意義,因為要做得到要好高難度
仲有好多mates更加少上呢度...甘本唔知你有咁既suggestion,連我都係岩岩至上一上先知
相信以nakuz咁既陣容,打都無咩意義...

打機要關係...其實都係冇咩意義
專注real life吧啦
real life先至實際

最後,再跟係個一句
冰封三尺,非一日之寒
點會整個friendly war就緩和得到咁兒戲!
我怕有人輸唔起,個時仲衰(無指名道姓,請勿捕風捉影,自打嘴巴)

回復 支持 反對

im always friend with nakuz or myorc ga la...... u guys always argue with each other ja ma..... lots of people know me from both forum, ^ ^", even though i want to come, but i can't, because school blocked java, need username and password to use java

and i want to say....More Wars = More Flames and Spam.... im 100% sure....

just a suggestion.... plz don't kick my p@ p@

回復 支持 反對

上次有人嚟我哋個cc,話雖然做唔到fd, 但係都唔好做enemy wo~
回復 支持 反對